Product

Κώδικας Da Vinci

Product

Κώδικας Da Vinci

Κώδικας Da Vinci

Κωδικός:
113826
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Η ευφυής ανάμιξη της πραγματικότητας με τη φαντασία στην συναρπαστική συνωμοτική ιστορία του Dan Brown "Κώδικας Da Vinci" εγείρει σοβαρά ερωτήματα γύρω από την προέλευση και τους ισχυρισμούς του Χριστιανισμού. Πολλοί αφήνουν το βιβλίο ή την ταινία με τα πιστεύω τους κλονισμένα ή διερωτώμενοι τι είναι αλήθεια και τι όχι.
- Υπήρξε η Μαρία η Μαγδαληνή η γυναίκα του Ιησού και η μητέρα του παιδιού Του;
- Αποσιώπησε η εκκλησία την αλήθεια και κατασκεύασε τον ισχυρισμό του Ιησού ότι είναι Θεός;
- Είναι η Βίβλος πραγματικά ακριβής και αυθεντική όπως την έχουμε;

8,25 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η ευφυής ανάμιξη της πραγματικότητας με τη φαντασία στην συναρπαστική συνωμοτική ιστορία του Dan Brown "Κώδικας Da Vinci" εγείρει σοβαρά ερωτήματα γύρω από την προέλευση και τους ισχυρισμούς του Χριστιανισμού. Πολλοί αφήνουν το βιβλίο ή την ταινία με τα πιστεύω τους κλονισμένα ή διερωτώμενοι τι είναι αλήθεια και τι όχι. - Υπήρξε η Μαρία η Μαγδαληνή η γυναίκα του Ιησού και η μητέρα του παιδιού Του; - Αποσιώπησε η εκκλησία την αλήθεια και κατασκεύασε τον ισχυρισμό του Ιησού ότι είναι Θεός; - Είναι η Βίβλος πραγματικά ακριβής και αυθεντική όπως την έχουμε; - Αναστήθηκε πραγματικά ο Ιησούς από τους νεκρούς; Στο βιβλίο "Κώδικα Da Vinci: υπάρχουν απαντήσεις;" ο επιτυχημένος συγγραφέας Josh McDowell ασχολείται με αυτές και άλλες ερωτήσεις που εγείρονται από το βιβλίο του Dan Brown. Προσεγγίζοντας το πλήθος των ιστορικών αποδείξεων, ο McDowell διαχωρίζει με επιδεξιότητα την πραγματικότητα από την πλάνη και παρουσιάζει αδιαμφισβήτητες αλήθειες για τις οποίες οι αναγνώστες μπορούν να είναι βέβαιοι πως είναι ακλόνητες.
Subtitle: 
Υπάρχουν απαντήσεις;
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-454-012-2
Book pages: 
149
Book Dimensions: 
20χ14
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Josh McDowell είναι διεθνώς γνωστός ομιλητής, συγγραφέας και αντιπρόσωπος της Χριστιανικής Κίνησης Αγάπης (C.C.C.). Απόφοιτος του Wheaton College και του Talbot Theological Seminary, έχει γράψει πάνω από 35 βιβλία. Με τη γυναίκα του, Dottie έχουν τέσσερα παιδιά.

Subtitle: 
Υπάρχουν απαντήσεις;
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-454-012-2
Book pages: 
149
Book Dimensions: 
20χ14
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο