Product

Λάδι: γεύσεις και πολιτισμός 5000 χρόνων

Product

Λάδια ξίδια

Λάδι: Ο ελληνικός χρυσός

Κωδικός:
81749
Manufacturer: 
Description: 

Όταν ένα δέντρο απλώνει τις ρίζες του σε τέτοιο βαθμό αιώνων και τα κλαδιά του εκτείνονται στο μέλλον, δεν είναι τυχαίο που αυτό και ο καρπός του συντροφεύουν έναν λαό για ολόκληρες χιλιετίες και δημιουργούν μαζί του πολιτισμό. Η ελιά και το ελαιόλαδο είναι τα θέματά μας σε αυτό το βιβλίο που πάνω απ' όλα είναι έργο αγάπης κι ενθουσιασμού. Αγάπη, για την προσπάθειά μας να παρουσιάσουμε στα πρώτα μας κεφάλαια την ιστορία και την ταυτότητα αυτού του τόσο σημαντικού για τον ελληνικό πολιτισμό, δέντρου.

28,76 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Όταν ένα δέντρο απλώνει τις ρίζες του σε τέτοιο βαθμό αιώνων και τα κλαδιά του εκτείνονται στο μέλλον, δεν είναι τυχαίο που αυτό και ο καρπός του συντροφεύουν έναν λαό για ολόκληρες χιλιετίες και δημιουργούν μαζί του πολιτισμό. Η ελιά και το ελαιόλαδο είναι τα θέματά μας σε αυτό το βιβλίο που πάνω απ' όλα είναι έργο αγάπης κι ενθουσιασμού. Αγάπη, για την προσπάθειά μας να παρουσιάσουμε στα πρώτα μας κεφάλαια την ιστορία και την ταυτότητα αυτού του τόσο σημαντικού για τον ελληνικό πολιτισμό, δέντρου. Ενθουσιασμό, γιατί μαγειρέψαμε υπέροχα φαγητά με ελαιόλαδο τα οποία παρουσιάζουμε έτσι όπως θα θέλαμε να μας τα σερβίρουν. Η πλούσια συλλογή του βιβλίου μας περιλαμβάνει συνταγές παραδοσιακές, οικογενειακές και σύγχρονες δημιουργίες που δίνονται απλά και κατανοητά σκοπεύοντας να κερδίσουν τις γευστικές εντυπώσεις. Είναι μια επιβράβευση για την επιλογή μας να μαγειρεύουμε υγιεινά φαγητά, με λάδι ελιάς.
Subtitle: 
Συνταγές με ελιές και ελαιόλαδο
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-8336-07-4
Book pages: 
255
Book Dimensions: 
21χ22
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

Η Σοφία Σουλή γεννήθηκε στην Αθήνα το 1954 από γονείς ναξιακής καταγωγής. Από μικρή ηλικία επιδόθηκε στη συγγραφή, γι' αυτό και οι νομικές σπουδές της δεν την κράτησαν. Επαγγελματικά ασχολείται με τη δημοσιογραφία στον περιοδικό Τύπο. Τα βιβλία της που έχουν μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες, κατά κύριο λόγο κινούνται σε δύο θεματικές κατηγορίες: (α) τον αρχαίο ελληνικό κόσμο και (β) τη διατροφή, ενώ επίσης έχει γράψει κείμενα περιηγητικά και ποιητικά. Κείμενά της έχουν φιλοξενηθεί σε βιβλία άλλων συγγραφέων, ενώ μελέτες και άρθρα της δημοσιεύονται σε διάφορα έντυπα.

Subtitle: 
Συνταγές με ελιές και ελαιόλαδο
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-8336-07-4
Book pages: 
255
Book Dimensions: 
21χ22
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο