Product

Λάμπρος Κωνσταντάρας

Product

Λαμπρότητες και αθλιότητες εταιρών

Λάμπρος Κωνσταντάρας

Κωδικός:
101919
Manufacturer: 
Description: 

Ο "Λάμπρος Κωνσταντάρας" είναι η δέκατη κατά σειρά φωτοβιογραφία μου. Είναι ίσως το μοναδικό βιβλίο μου που έχει να κάνει με μια προσωπικότητα, που δε συνάντησα ποτέ. Τόσο ξεχωριστή, αλλά και τόσο προσφιλής σ' εμένα και αγαπημένη. [...] 'Ηταν ένα συναρπαστικό άτομο, λένε όσοι τον έζησαν από κοντά. Ένας ηθοποιός διαχρονικός που έδωσε πολλά στο ελληνικό θέατρο και κινηματογράφο. Γι' αυτό και 20 χρόνια μετά το θάνατό του, ο Λάμπρος "μένει" πάντα εδώ. Στην καρδιά μας, στη σκέψη μας, στη θύμησή μας. Το μόνο είναι πως δεν ξέρουμε πολλά για τη ζωή του.

40,76 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ο "Λάμπρος Κωνσταντάρας" είναι η δέκατη κατά σειρά φωτοβιογραφία μου. Είναι ίσως το μοναδικό βιβλίο μου που έχει να κάνει με μια προσωπικότητα, που δε συνάντησα ποτέ. Τόσο ξεχωριστή, αλλά και τόσο προσφιλής σ' εμένα και αγαπημένη. [...] 'Ηταν ένα συναρπαστικό άτομο, λένε όσοι τον έζησαν από κοντά. Ένας ηθοποιός διαχρονικός που έδωσε πολλά στο ελληνικό θέατρο και κινηματογράφο. Γι' αυτό και 20 χρόνια μετά το θάνατό του, ο Λάμπρος "μένει" πάντα εδώ. Στην καρδιά μας, στη σκέψη μας, στη θύμησή μας. Το μόνο είναι πως δεν ξέρουμε πολλά για τη ζωή του. Πάντα τον διέκρινε μια "ευλογημένη" αδιαφάνεια. Από την αρχή μέχρι το τέλος! Κι αυτό ήταν κάτι που με κέντρισε σ' εκείνον. Να ερευνήσω τη ζωή του σε βάθος! Να μάθω κάποια πράγματα που δεν ήξερα. Πώς αυτός ο σπουδαίος ηθοποιός αποφάσισε να βγει στο θέατρο, μέσα σε τόσο δύσκολα χρόνια; Πώς έπλαθε ένα ρόλο; Πώς ζούσε τον προσωπικό του χρόνο; Πώς έφτασε να γίνει ο μεγάλος Λάμπρος Κωνσταντάρας; Γιατί κανείς δεν έμαθε περισσότερα απ' όσα ο ίδιος θα ήθελε να μάθουν γι' αυτόν. (Μάκης Δελαπόρτας)
Subtitle: 
Ο άρχοντας της κωμωδίας
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-88181-8-4
Book pages: 
344
Book Dimensions: 
28χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

Ο Μάκης Δελαπόρτας γεννήθηκε στον Πειραιά. Ηθοποιός αλλά και ταυτόχρονα δισκογραφικός παραγωγός, που ασχολήθηκε με τον ελληνικό κινηματογράφο, αφού τον λάτρευε από παιδί. Επιμελήθηκε 200 δίσκους, με τη μουσική και τα τραγούδια των ελληνικών ταινιών που σημείωσαν μεγάλη επιτυχία. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τις βιογραφίες και την καριέρα μεγάλων Ελλήνων καλλιτεχνών υπογράφοντας μια σειρά από βιβλία - λευκώματα. Ήδη έχουν εκδοθεί λευκώματα για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, τον Αλέκο Σακελλάριο, τη Ρένα Βλαχοπούλου, τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ και τον Μίμη Πλέσσα. "Η πένα από βελούδο" είναι το όγδοο κατά σειρά βιβλίο του και είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Φρέντυ Γερμανού.

Subtitle: 
Ο άρχοντας της κωμωδίας
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-88181-8-4
Book pages: 
344
Book Dimensions: 
28χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο