Product

Λιγνιτωρύχοι

Product

Λίγο ακόμα...

Λίγο ακόμα και θ' αγιάσουμε

Κωδικός:
73549
Manufacturer: 
Description: 

Εντάξει! Αυτό είναι γνωστό. Μετά από το πρώτο σοκ, που σου δίνει κατακέφαλα ο χωρισμός, σχεδόν αμέσως παθαίνεις το σύνδρομο της φρεσκοχωρισμένης: αλλαγή λουκ, ανασφάλειες καβάλα σε μια ζυγαριά, μίσος για όλα τα αρσενικά κ.λπ.
Κάπως έτσι ένιωσε η Μαρίνα, μέχρι που ανακάλυψε ότι από την ημέρα που έφυγε ο ένας, ο μοναδικός άντρας της ζωής της -όπως νόμιζε ως τότε- της προέκυψε ένας δεύτερος εαυτός, που της έφερε τα πάνω-κάτω. Ο προηγούμενος εαυτός της την προόριζε για τον παράδεισο, ενώ ο καινούργιος την οδηγούσε κατευθείαν στην υπέροχη κόλαση!

2,74 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Εντάξει! Αυτό είναι γνωστό. Μετά από το πρώτο σοκ, που σου δίνει κατακέφαλα ο χωρισμός, σχεδόν αμέσως παθαίνεις το σύνδρομο της φρεσκοχωρισμένης: αλλαγή λουκ, ανασφάλειες καβάλα σε μια ζυγαριά, μίσος για όλα τα αρσενικά κ.λπ. Κάπως έτσι ένιωσε η Μαρίνα, μέχρι που ανακάλυψε ότι από την ημέρα που έφυγε ο ένας, ο μοναδικός άντρας της ζωής της -όπως νόμιζε ως τότε- της προέκυψε ένας δεύτερος εαυτός, που της έφερε τα πάνω-κάτω. Ο προηγούμενος εαυτός της την προόριζε για τον παράδεισο, ενώ ο καινούργιος την οδηγούσε κατευθείαν στην υπέροχη κόλαση! Και ήταν παράδεισος και κόλαση μαζί, εκείνο το βράδυ που βρέθηκε -εντελώς αναπάντεχα- στο σπίτι, παρέα, εκτός από τον παπαγάλο της, με τρεις άντρες που την διεκδικούσαν, τύφλα στο μεθύσι, μέχρι τελικής πτώσεως! Και το χειρότερο, ή καλύτερο: ο ένας απ' αυτούς ήταν ο πρώην σύζυγος! Ένα ξεκαρδιστικό βιβλίο για γυναίκες που δεν τολμούν να παραδεχτούν ότι όταν λένε "όχι", εννοούν "ναι". Για γυναίκες που μετά από ένα χωρισμό, λένε στον επόμενο άντρα: "Ή όλα ή τίποτα!" Για όλες εκείνες που όσο μισούν, άλλο τόσο λατρεύουν τα απανταχού αρσενικά!
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-542-677-3
Book pages: 
238
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Μαρία Βελετά-Βασιλειάδου (1949-2005) γεννήθηκε στη Μήλο το 1949. Ήταν μέλος του Κύκλου του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου, της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών της Ένωσης Συγγραφέων, Εικονογράφων Παιδικών Βιβλίων και της UNICEF. Συνεργάστηκε με το Mega Channel, γράφοντας κείμενα σε χιουμοριστική σατιρική εκπομπή και με το περιοδικό ποικίλης ύλης "Super TV" κάνοντας παρουσίαση και κριτική σε τηλεοπτικές εκπομπές, που αφορούσαν παιδιά και νέους. Απ' το 1979 συνεργάστηκε με το ραδιόφωνο και την τηλεόραση της ΕΡΤ, με το περιοδικό "Παιδί και νέοι γονείς" και την εφημερίδα Έθνος. Πέθανε το 2005.

Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-542-677-3
Book pages: 
238
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο