Product

Λεξικό ελληνικής προϊστορίας

Product

Λεξικό ελληνικών συντομογραφιών

Λεξικό ελληνικού αθλητικού Τύπου 1894-2004

Κωδικός:
88527
Manufacturer: 
Description: 

Το "Λεξικό ελληνικού αθλητικού Τύπου" αποτελεί μια λεπτομερή καταγραφή όλων των αθλητικών εντύπων της χώρας και των συντελεστών τους, ιδιοκτητών και συντακτών, και καλύπτει μια περίοδο μεγαλύτερη των 100 ετών.
Με φωτογραφίες εφημερίδων και περιοδικών, κείμενα διαπρεπτών αθλητικογράφων και μια επιλογή από τα σημαντικότερα γεγονότα του ελληνικού αθλητισμού, το βιβλίο αυτό το γνωστού στατιστικολόγου Γιώργου Κουσουνέλου αποτελεί έργο αναφοράς χρήσιμο σε όλους τους έλληνες φιλάθλους και σε όλους τους αθλητικούς συντάκτες, παλιούς και νέους.

15,59 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το "Λεξικό ελληνικού αθλητικού Τύπου" αποτελεί μια λεπτομερή καταγραφή όλων των αθλητικών εντύπων της χώρας και των συντελεστών τους, ιδιοκτητών και συντακτών, και καλύπτει μια περίοδο μεγαλύτερη των 100 ετών. Με φωτογραφίες εφημερίδων και περιοδικών, κείμενα διαπρεπτών αθλητικογράφων και μια επιλογή από τα σημαντικότερα γεγονότα του ελληνικού αθλητισμού, το βιβλίο αυτό το γνωστού στατιστικολόγου Γιώργου Κουσουνέλου αποτελεί έργο αναφοράς χρήσιμο σε όλους τους έλληνες φιλάθλους και σε όλους τους αθλητικούς συντάκτες, παλιούς και νέους.
Subtitle: 
Εφημερίδες, περιοδικά, έντυπα, βασικοί συνεργάτες
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-364-257-6
Book pages: 
333
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Γιώργος Κουσουνέλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1938, σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο (Πρώην Ανωτάτη Εμπορική) και στο τμήμα Αγγλικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι συνταξιούχος υποδιευθυντής της Εθνικής Τράπεζας και ασχολείται με την αθλητική δημοσιογραφία από τα φοιτητικά του χρόνια. Από το 1975 συνεργάζεται με διάφορους εκδοτικούς οίκους μεταφράζοντας και επιμελούμενος έργα ποικίλου περιεχομένου, ενώ παράλληλα έχει γράψει διάφορα αθλητικά βιβλία. Διαθέτει ένα τεράστιο παγκόσμιο αθλητικό αρχείο, είναι μέλος της Ένωσης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου (ΕΑΞΤ) και έχει συνεργαστεί με πολλές εφημερίδες και περιοδικά, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη. Επίσης, είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Διεθνούς Ομοσπονδίας της Ιστορίας και Στατιστικής του Ποδοσφαίρου (IFFHS), που εδρεύει στο Βισμπάντεν της Γερμανίας.

Subtitle: 
Εφημερίδες, περιοδικά, έντυπα, βασικοί συνεργάτες
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-364-257-6
Book pages: 
333
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο