Product

Μάης 1968

Product

Μάης 68

Μάης '68

Κωδικός:
90468
Description: 

Μια επαναστατική έκρηξη των εργατών και την νεολαίας στην καρδιά της καπιταλιστικής Ευρώπης. Αυτός ήταν ο Μάης του '68 στη Γαλλία.
Ο Μάης των φοιτητικών καταλήψεων της νύχτας των "οδοφραγμάτων" όταν δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτές, εργάτες και φοιτητές, πέταξαν την αστυνομία από το κέντρο του Παρισιού. Ο Μάης των καταλημμένων εργοστασίων και της μεγαλύτερης γενικής απεργίας στην ιστορία του εργατικού κινήματος. Ο Μάης που έγινε έμπνευση για εκατομμύρια αγωνιστές στην Πράγα, στο Μιλάνο, στη Λισαβώνα, στην Αθήνα, τα χρόνια που ακολούθησαν. Ο Μάης της επανάστασης.

10,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Μια επαναστατική έκρηξη των εργατών και την νεολαίας στην καρδιά της καπιταλιστικής Ευρώπης. Αυτός ήταν ο Μάης του '68 στη Γαλλία. Ο Μάης των φοιτητικών καταλήψεων της νύχτας των "οδοφραγμάτων" όταν δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτές, εργάτες και φοιτητές, πέταξαν την αστυνομία από το κέντρο του Παρισιού. Ο Μάης των καταλημμένων εργοστασίων και της μεγαλύτερης γενικής απεργίας στην ιστορία του εργατικού κινήματος. Ο Μάης που έγινε έμπνευση για εκατομμύρια αγωνιστές στην Πράγα, στο Μιλάνο, στη Λισαβώνα, στην Αθήνα, τα χρόνια που ακολούθησαν. Ο Μάης της επανάστασης.
Publications Date: 
1998
Book pages: 
118
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
1998
Book pages: 
118
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο