Product

Μάθε μόνος σου γερμανικά

Product

Μάθε μόνος σου ρωσικά

Μάθε μόνος σου ισπανικά

Κωδικός:
118103
Description: 

- Τα ισπανικά είναι σήμερα μια διεθνής γλώσσα την οποία μιλούν εκατομμύρια άνθρωποι στην Ενωμένη Ευρώπη αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο.
- Για μας τους Έλληνες η γνώση της ισπανικής γλώσσας, αν μέχρι χθες δεν ήταν απαραίτητη, σήμερα προβάλλει ως "αναγκαίο εφόδιο" καθώς αυξάνουν καθημερινά οι επιστημονικές, καλλιτεχνικές, εμπορικές, τουριστικές και οι εν γένει επικοινωνιακές σχέσεις με τη φιλική αυτή χώρα.

15,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Second hand

- Τα ισπανικά είναι σήμερα μια διεθνής γλώσσα την οποία μιλούν εκατομμύρια άνθρωποι στην Ενωμένη Ευρώπη αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο. - Για μας τους Έλληνες η γνώση της ισπανικής γλώσσας, αν μέχρι χθες δεν ήταν απαραίτητη, σήμερα προβάλλει ως "αναγκαίο εφόδιο" καθώς αυξάνουν καθημερινά οι επιστημονικές, καλλιτεχνικές, εμπορικές, τουριστικές και οι εν γένει επικοινωνιακές σχέσεις με τη φιλική αυτή χώρα. - Πρόκειται για μια γλώσσα εύκολη στην προφορά και στη γραμματική, που η εκμάθησή της είναι ευχάριστη σε κάθε περίπτωση, πολύ περισσότερο αν γίνεται με τη βοήθεια ενός "πρακτικού οδηγού αυτοεκμάθησης" όπως ακριβώς με την "ανά χείρας μέθοδο". - Η παρούσα μέθοδος πρώτα διδάσκει τα "γλωσσικά δρώμενα" και εν συνεχεία τους γραμματικούς κανόνες που, ως γνωστόν, πάντα κρύβονται πίσω από αυτά. - Η κλιμάκωση της ύλης έχει γίνει πολύ προσεκτικά, ώστε ο μελετητής να μη χρειάζεται προηγούμενες γνώσεις. - Αυτό το βιβλίο αξίζει τον κόπο να το διαβάσει κανείς και να το αφομοιώσει, διότι έτσι θα γνωρίσει τη γλώσσα με τη μεγαλύτερη διάδοση μεταξύ των λαών απανταχού της οικουμένης!
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-8323-68-1
Book pages: 
580
Book Dimensions: 
25χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

Ο Γιώργος Ματσούκας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1956 αλλά μεγάλωσε και ζει μόνιμα στη Ρόδο από την οποία απομακρύνθηκε μόνο για σπουδές.
Με την ιταλική γλώσσα ασχολείται από το 1971. Στην Siera της Ιταλίας, τον Ιούλιο του 1976, παρακολουθεί το επιμορφωτικό σεμινάριο "Corso di alta cultura", μια ειδική σειρά ταχύρυθμων μαθημάτων της ιταλικής για αλλοδαπούς. Στη συνέχεια, κάνει φιλολογικές σπουδές (Lettere Moderne) στη Pisa και τις ολοκληρώνει το 1982 (η διπλωματική του εργασία είχε ως θέμα την "Πολιτική Ιστορία της Τέχνης και της Φιλοσοφίας").
Αργότερα, ειδικεύτηκε στη διδακτική της ιταλικής ως ξένη γλώσσα (Universita di Pisa/1984), με καθηγητές τους: Mirko Tavoni, Fabio Bartoli και Annamaria Grecas. Ο συνολικός χρόνος παραμονής του στη γειτονική χώρα ήταν 10 χρόνια.

Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-8323-68-1
Book pages: 
580
Book Dimensions: 
25χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο