Product

Μάρκετινγκ

Product

Μάρκετινγκ αγαθών και υπηρεσιών

Μάρκετινγκ

Κωδικός:
202866
Description: 

Ένα βιβλίο που δεν διδάσκει απλώς, αλλά μυεί τον διεισδυτικό αναγνώστη στον κόσμο του Μάρκετινγκ, έναν κόσμο καινούργιο και ως ένα βαθμό ανεξερεύνητο. Είναι ο κόσμος που εισχωρεί στο μυαλό μας, εγείροντας κάθε είδους επιθυμίες και υπαγορεύοντας τρόπους για την ικανοποίησή τους.

Το Μάρκετινγκ δημιουργεί όνειρα πριν από μας για μας, προσδοκίες που παλεύουμε να πραγματώσουμε. Σχεδιάζει έναν υλιστικό τρόπο ζωής, κι εμείς, οι καθημερινοί καταναλωτές, προσφέρουμε τα πάντα για την κατάκτηση αυτού του "επίγειου παράδεισου".

19,44 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ένα βιβλίο που δεν διδάσκει απλώς, αλλά μυεί τον διεισδυτικό αναγνώστη στον κόσμο του Μάρκετινγκ, έναν κόσμο καινούργιο και ως ένα βαθμό ανεξερεύνητο. Είναι ο κόσμος που εισχωρεί στο μυαλό μας, εγείροντας κάθε είδους επιθυμίες και υπαγορεύοντας τρόπους για την ικανοποίησή τους. Το Μάρκετινγκ δημιουργεί όνειρα πριν από μας για μας, προσδοκίες που παλεύουμε να πραγματώσουμε. Σχεδιάζει έναν υλιστικό τρόπο ζωής, κι εμείς, οι καθημερινοί καταναλωτές, προσφέρουμε τα πάντα για την κατάκτηση αυτού του "επίγειου παράδεισου". Στόχος του συγγραφέα είναι να παρουσιάσει τους βασικούς όρους και τις αρχές του Μάρκετινγκ και παράλληλα να παρακινήσει τους αναγνώστες να γίνουν πιο ευέλικτοι και πειθαρχημένοι, ώστε να βρίσκουν απαντήσεις σε σημαντικά ερωτήματα, όπως: Γιατί επιλέγω ένα προϊόν έναντι κάποιου άλλου; Ποιες ανάγκες ικανοποιώ με την απόκτησή του; Τι είναι η επικοινωνία Μάρκετινγκ και τι το νευρομάρκετινγκ κ.ά. Προσεγγίζονται ακόμη θέματα, όπως: - Το σημερινό περιβάλλον της επικοινωνίας. - Τα βήματα για την ανάπτυξη αποτελεσματικής επικοινωνίας. - Ο στρατηγικός σχεδιασμός μιας εταιρείας. - Η έρευνα Μάρκετινγκ. - Η διαφοροποίηση και η χωροθέτηση στο Μάρκετινγκ. - Η αγοραστική συμπεριφορά του καταναλωτή. Ένας πλήρης οδηγός για κάθε ενδιαφερόμενο για θέματα προβολής και προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών που διακρίνεται για την επιστημονική αρτιότητά του.
Subtitle: 
Όσα πρέπει να γνωρίζετε και δεν έχετε ρωτήσει
Publications Date: 
2013
Book ISBN: 
960-218-906-1
Book pages: 
456
Publication Place: 
Αθήνα
Subtitle: 
Όσα πρέπει να γνωρίζετε και δεν έχετε ρωτήσει
Publications Date: 
2013
Book ISBN: 
960-218-906-1
Book pages: 
456
Publication Place: 
Αθήνα