Product

Μάρκο Πόλο

Product

Μαρκοβάλντο ή Οι εποχές στην πόλη

Μάρκο Πόλο

Κωδικός:
148410
Manufacturer: 
Description: 

Ο Μάρκο Πόλο ήταν ο πρώτος Ευρωπαίος ταξιδευτής στην Ασία, ο άνθρωπος που συνέδεσε για πρώτη φορά την Ανατολή με τη Δύση. Οι περιπέτειες και οι ανακαλύψεις του ενέπνευσαν εκατομμύρια ανθρώπους. Και τώρα, από την πένα του Λόρενς Μπέργκριν έχουμε την πρώτη ολοκληρωμένη και πλήρη βιογραφία του, ένα βιβλίο για την απίστευτη οδύσσεια του Μάρκο Πόλο στο Δρόμο του Μεταξιού, όπως έχει μείνει στην Ιστορία.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ο Μάρκο Πόλο ήταν ο πρώτος Ευρωπαίος ταξιδευτής στην Ασία, ο άνθρωπος που συνέδεσε για πρώτη φορά την Ανατολή με τη Δύση. Οι περιπέτειες και οι ανακαλύψεις του ενέπνευσαν εκατομμύρια ανθρώπους. Και τώρα, από την πένα του Λόρενς Μπέργκριν έχουμε την πρώτη ολοκληρωμένη και πλήρη βιογραφία του, ένα βιβλίο για την απίστευτη οδύσσεια του Μάρκο Πόλο στο Δρόμο του Μεταξιού, όπως έχει μείνει στην Ιστορία. Τον συναντάμε ως δεκαεπτάχρονο νεαρό, γόνος πλούσιας οικογένειας της Βενετίας, στο πρώτο του ταξίδι στην Ασία, όπου γίνεται έμπιστος του Κουμπλάι Χαν, ενός από τους πιο ισχυρούς ηγέτες του κόσμου. Ζούμε μαζί του ανάμεσα στους Μογγόλους και στις άλλες φυλές. Μαθαίνουμε τα έθιμα στην αυλή του Μεγάλου Χαν και τον ακολουθούμε κατά την επιστροφή του στη Βενετία, όπου φέρνει μαζί του πλούτη, τις τελευταίες εφευρέσεις και τις συναρπαστικές εμπειρίες είκοσι τεσσάρων χρόνων, τις οποίες διηγήθηκε στο συγκρατούμενό του συγγραφέα Ρουστιτσέλο. Συνδυάζοντας ιστορικά, βιογραφικά στοιχεία και ταξιδιωτική πεζογραφία, ο Λόρενς Μπέργκριν συντάσσει το χρονικό του άντρα που κατάφερε να επεκτείνει τα όρια της ανθρώπινης γνώσης και φαντασίας.
Subtitle: 
Από τη Βενετία στην άκρη του κόσμου
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-453-623-0
Book pages: 
490
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Λόρενς Μπέργκριν είναι βραβευμένος βιογράφος και ιστορικός. Σπούδασε στο Χάρβαρντ και είναι μέλος στο PEN American Center, The Explorers Club, the Authors Guild και στη New York Society Library. Αρθρογραφεί για πολλά περιοδικά και εφημερίδες, όπως τα Esquire, Newsweek και The Chicago Tribune, και προσφέρει τις υπηρεσίες του ως ιστορικός στο History Channel. Έχει διδάξει στο New School for Social Research και έχει συμμετάσχει στην κριτική επιτροπή των National Book Awards και PEN/Albrand Nonfiction Award. Δίνει συχνά διαλέξεις σε πανεπιστήμια και διεθνή συμπόσια. Τα βιβλία του έχουν μεταφραστεί σε περισσότερες από 20 γλώσσες. Το βιβλίο "Μαγγελάνος" γυρίζεται κινηματογραφική ταινία. Ο Λόρενς Μπέργκριν ζει στη Νέα Υόρκη.

Subtitle: 
Από τη Βενετία στην άκρη του κόσμου
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-453-623-0
Book pages: 
490
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο