Product

Μέγας Αλέξανδρος: Η άμμος του Άμμωνα

Product

Μέγας Αλέξανδρος: μπερδεψόλεξα

Μέγας Αλέξανδρος: Η απόκρυφη εκστρατεία

Κωδικός:
182340
Description: 

Τον 4ο αιώνα π.Χ. η μορφή του τότε γνωστού κόσμου αλλάζει. Η επική εκστρατεία στην Ασία του ικανότερου στρατηλάτη όλων των εποχών, του Έλληνα Αλέξανδρου του Μεγάλου, προκαλεί την κατάρρευση της περσικής αυτοκρατορίας και ανατρέπει το γεωπολιτικό σκηνικό.
Ποιός ήταν πραγματικά ο σκοπός αυτής της εκστρατείας; Ποια μυστική αποστολή ανέθεσαν στον Αλέξανδρο οι αρχιερείς των μαντείων των Δελφών και της Σίουα και γιατί η άγνωστη μάχη με τους Γωγ και Μαγώγ ήταν η σημαντικότερη που κέρδισε ο Μέγας Αλέξανδρος; Οι άγνωστες και αποκρυβείσες πτυχές της εκστρατείας του δίνουν τις απαντήσεις.

4,49 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Τον 4ο αιώνα π.Χ. η μορφή του τότε γνωστού κόσμου αλλάζει. Η επική εκστρατεία στην Ασία του ικανότερου στρατηλάτη όλων των εποχών, του Έλληνα Αλέξανδρου του Μεγάλου, προκαλεί την κατάρρευση της περσικής αυτοκρατορίας και ανατρέπει το γεωπολιτικό σκηνικό. Ποιός ήταν πραγματικά ο σκοπός αυτής της εκστρατείας; Ποια μυστική αποστολή ανέθεσαν στον Αλέξανδρο οι αρχιερείς των μαντείων των Δελφών και της Σίουα και γιατί η άγνωστη μάχη με τους Γωγ και Μαγώγ ήταν η σημαντικότερη που κέρδισε ο Μέγας Αλέξανδρος; Οι άγνωστες και αποκρυβείσες πτυχές της εκστρατείας του δίνουν τις απαντήσεις.
Publications Date: 
2012
Book ISBN: 
618-80221-1-8
Book pages: 
170
Publication Place: 
Αθήνα
Publications Date: 
2012
Book ISBN: 
618-80221-1-8
Book pages: 
170
Publication Place: 
Αθήνα