Product

Μέθοδος φωνητικής λαϊκού τραγουδιού

Product

Μεθόδου τέχνασμα

Μέθοδος ψυχοθεραπευτική με δίχως φάρμακα

Κωδικός:
47128
Description: 

Είναι το εικοστό έκτο βιβλίο του Μαργιωρή που πρωτοεκδόθηκε το 1991 και κατευθύνει τον αναγνώστη σε αυτοθεραπεία και ετεροθεραπεία ιδίως των ψυχικών ασθενειών -πάντα χωρίς φάρμακα-.
Πού όμως βασίζεται η αφάρμακη θεραπευτική μέθοδος της ψυχοπάθειας; Στο Νου του πάσχοντα ανθρώπου.

35,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Είναι το εικοστό έκτο βιβλίο του Μαργιωρή που πρωτοεκδόθηκε το 1991 και κατευθύνει τον αναγνώστη σε αυτοθεραπεία και ετεροθεραπεία ιδίως των ψυχικών ασθενειών -πάντα χωρίς φάρμακα-. Πού όμως βασίζεται η αφάρμακη θεραπευτική μέθοδος της ψυχοπάθειας; Στο Νου του πάσχοντα ανθρώπου. Όπως η κυκλοφορία του αίματος βασίζεται στη καρδιά, έτσι και η ψυχοθεραπεία βασίζεται στον εγκέφαλο. Επίδραση στον εγκέφαλο, συνειδητή και υποσυνείδητη, επαναφέρει στη φυσική λειτουργία τα κέντρα του εγκεφάλου και η χειροπλαστική απ’ έξω, με την υποσυνείδηση από μέσα, βοηθεί σε πάρα πολλές περιπτώσεις τον άρρωστο. Μέθοδοι όπως η υποβολή, ο υπνωτισμός (εγκοίμηση), η γλωσσοθεραπεία, η στατική θεραπευτική, η μετάγγιση υγιών δονήσεων στον ασθενή, η αρχαία ελληνική Ασκληπιακή μάλαξη κ.λ.π. διδάσκονται εμπεριστατωμένα θεωρητικά και πρακτικά μέσα από τις σελίδες του εν λόγω βιβλίου για αντιμετώπιση των ψυχοσωματικών παθήσεων του συνανθρώπου.
Subtitle: 
Μεταφυσικές έρευνες γιόγκα και σιάτσου
Publications Date: 
1990
Book ISBN: 
960-85024-8-9
Book pages: 
321
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο σύγχρονος φιλόσοφος και πνευματικός δάσκαλος Νικόλαος Ν. Μαργιωρής (1913-1993) υπήρξε μία σύγχρονη πνευματική μορφή.
Δίδαξε ακατάπαυστα επί σειρά δεκαετιών ενώ συνέγραψε πλείστα μεταφυσικά και πρακτικά συγγράμματα μεταξύ των οποίων: "Γένεση και θάνατος των κόσμων", "Μεταθανάτια ζωή", "Χριστοκεντρικός και χριστοκρατικός μυστικισμός", "Πατάτιος ο ταπεινός", "Η θειουργία διδάσκει τον αιώνιο δρόμο της ψυχής", "Δίτομη μεταφυσική εγκυκλοπαίδεια", "Μυστική διδασκαλία" (τρεις τόμοι), "Δραβίδες οι πρόγονοι των Ελλήνων", "Πυθαγόρεια Αριθμοσοφία", "Αποσυμβολισμός της ελληνικής μυθολογίας", κ.ά.

Subtitle: 
Μεταφυσικές έρευνες γιόγκα και σιάτσου
Publications Date: 
1990
Book ISBN: 
960-85024-8-9
Book pages: 
321
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο