Product

Μαθαίνω να γράφω σωστές εκθέσεις Γ΄ δημοτικού

Product

Μαθαίνω να γράφω σωστές εκθέσεις Δ΄ δημοτικού

Μαθαίνω να γράφω σωστές εκθέσεις Γ΄ δημοτικού

Κωδικός:
110031
Manufacturer: 
Description: 

Το βιβλίο αυτό έχει στόχο να μάθει ο μαθητής της Γ΄ τάξης του Δημοτικού ν' αποτυπώνει και να εκφράζει σωστά τις γνώσεις και τις εμπειρίες του μέσα από το γραπτό λόγο. Να μάθει ν' αξιοποιεί νέες πληροφορίες, να σκέφτεται και να προβληματίζεται.
Κάθε ενότητα περιλαμβάνει:
α) σύντομο κείμενο (το θέμα του οποίου σχετίζεται με την αντίστοιχη ενότητα του σχολικού βιβλίου) που συνοδεύεται με:
- ερωτήσεις για την κατανόηση του κειμένου
- ασκήσεις εμπέδωσης των γραμματικών φαινομένων.

11,43 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το βιβλίο αυτό έχει στόχο να μάθει ο μαθητής της Γ΄ τάξης του Δημοτικού ν' αποτυπώνει και να εκφράζει σωστά τις γνώσεις και τις εμπειρίες του μέσα από το γραπτό λόγο. Να μάθει ν' αξιοποιεί νέες πληροφορίες, να σκέφτεται και να προβληματίζεται. Κάθε ενότητα περιλαμβάνει: α) σύντομο κείμενο (το θέμα του οποίου σχετίζεται με την αντίστοιχη ενότητα του σχολικού βιβλίου) που συνοδεύεται με: - ερωτήσεις για την κατανόηση του κειμένου - ασκήσεις εμπέδωσης των γραμματικών φαινομένων. β) θέμα έκθεσης με οδηγίες και χρήσιμες πληροφορίες που βοηθούν το μαθητή να μάθει να γράφει σωστές εκθέσεις. Στο τέλος του βιβλίου δίνονται ενδεικτικές απαντήσεις σε όλες τις εργασίες.
Subtitle: 
Εξάσκηση στο γραπτό λόγο
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-449-277-2
Book pages: 
303
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Αμαλία Ζώη είναι πτυχιούχος της φιλοσοφικής σχολής Ιωαννίνων, του τμήματος Φιλοσοφίας-Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας. Έχει εργαστεί σε φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης και τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τη διόρθωση-επιμέλεια βιβλίων και τη συγγραφή εκπαιδευτικών βοηθημάτων.
Έχει γράψει πάνω από 40 βιβλία για παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας. Σήμερα εργάζεται ως επιμελήτρια σε εκδοτικό οίκο και συνεχίζει τη συγγραφή βιβλίων, καθώς και των πρώτων της παραμυθιών.

Subtitle: 
Εξάσκηση στο γραπτό λόγο
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-449-277-2
Book pages: 
303
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο