Product

Μαθαίνω να χωρίζω και να ξεχωρίζω

Product

Μαθαίνω ορθογραφία Β΄ δημοτικού

Μαθαίνω ορθογραφία Α΄ δημοτικού

Κωδικός:
127758
Manufacturer: 
Description: 

Το βιβλίο αυτό έχει ως στόχο να βοηθήσει τους μαθητές της Α΄ δημοτικού να γνωρίσουν τη γλώσσα με τρόπο ευχάριστο και δημιουργικό, να εξασκηθούν στην ορθογραφία και να μάθουν να γράφουν σωστά.
Το βιβλίο ακολουθεί μάθημα μάθημα το σχολικό βιβλίο και περιλαμβάνει πλήθος ασκήσεων: γραφής, ανάγνωσης, ορθογραφίας, λεξιλογικές και, επαναληπτικές για καλύτερη εμπέδωση της ύλης.
Έτσι ο μικρός μαθητής:
- Εξοικειώνεται κάθε φορά με ένα νέο γράμμα του αλφάβητου.
- Γράφει τα γράμματα με την ορθή φορά σε οργανωμένο χώρο.

8,73 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το βιβλίο αυτό έχει ως στόχο να βοηθήσει τους μαθητές της Α΄ δημοτικού να γνωρίσουν τη γλώσσα με τρόπο ευχάριστο και δημιουργικό, να εξασκηθούν στην ορθογραφία και να μάθουν να γράφουν σωστά. Το βιβλίο ακολουθεί μάθημα μάθημα το σχολικό βιβλίο και περιλαμβάνει πλήθος ασκήσεων: γραφής, ανάγνωσης, ορθογραφίας, λεξιλογικές και, επαναληπτικές για καλύτερη εμπέδωση της ύλης. Έτσι ο μικρός μαθητής: - Εξοικειώνεται κάθε φορά με ένα νέο γράμμα του αλφάβητου. - Γράφει τα γράμματα με την ορθή φορά σε οργανωμένο χώρο. - Αναγνωρίζει μέσα σε λέξεις, απομονώνει και βάζει σε κύκλο τα υπό επεξεργασία γράμματα. - Ασκείται στην ανάλυση και σύνθεση λέξεων. - Συμπληρώνει σε λέξεις ή φράσεις το γράμμα που λείπει καλλιεργώντας στρατηγικές πρόβλεψης. - Συμπληρώνει στο κείμενο του "Γράφω και μαθαίνω την ορθογραφία μου" γράμματα και συλλαβές που λείπουν. - Αντιγράφει το Βασικό Λεξιλόγιο του μαθήματος κατακτώντας μ' αυτό τον τρόπο ορθογραφικά τις λέξεις του κειμένου. - Μαθαίνει κανόνες ορθογραφίας με παρατηρήσεις, επισημάνσεις και παραδείγματα. - Εξασκείται στην ορθή και καλαίσθητη γραφή. Αμαλία Ζώη
Subtitle: 
Για κάθε μάθημα του σχολικού βιβλίου
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-449-489-9
Book pages: 
212
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Αμαλία Ζώη είναι πτυχιούχος της φιλοσοφικής σχολής Ιωαννίνων, του τμήματος Φιλοσοφίας-Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας. Έχει εργαστεί σε φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης και τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τη διόρθωση-επιμέλεια βιβλίων και τη συγγραφή εκπαιδευτικών βοηθημάτων.
Έχει γράψει πάνω από 40 βιβλία για παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας. Σήμερα εργάζεται ως επιμελήτρια σε εκδοτικό οίκο και συνεχίζει τη συγγραφή βιβλίων, καθώς και των πρώτων της παραμυθιών.

Subtitle: 
Για κάθε μάθημα του σχολικού βιβλίου
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-449-489-9
Book pages: 
212
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο