Product

Μακροζωία και ευζωία

Product

Μακροζωία κι ένα το κρατούμενο

Μακροζωία και ευημερία

Κωδικός:
191395
Description: 

Οι λαοί των βουνών του Καυκάσου ανήκουν στους μακροβιότερους και υγιέστερους λαούς της Γης. Οι επιστήμονες έχουν μελετήσει αυτούς τους θηριώδεις βουνίσιους λαούς, επιχειρώντας να ανακαλύψουν τι κρύβεται πίσω από τη φημισμένη μακροζωία τους.

Ο Murat Yagan αποτελεί έναν από τους τελευταίους ζωντανούς πρεσβευτές της αρχαίας Αμπχαζιανής Παράδοσης του Καυκάσου, έχοντας διαπαιδαγωγηθεί και μυηθεί στα μυστικά της από τους Πρεσβυτέρους της φυλής του.

Οι αρχές και οι πρακτικές του λαού του, αποκαλύπτονται εδώ με έναν απλό και άμεσο τρόπο, και παραμένουν εξίσου εφαρμόσιμες.

8,06 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Οι λαοί των βουνών του Καυκάσου ανήκουν στους μακροβιότερους και υγιέστερους λαούς της Γης. Οι επιστήμονες έχουν μελετήσει αυτούς τους θηριώδεις βουνίσιους λαούς, επιχειρώντας να ανακαλύψουν τι κρύβεται πίσω από τη φημισμένη μακροζωία τους. Ο Murat Yagan αποτελεί έναν από τους τελευταίους ζωντανούς πρεσβευτές της αρχαίας Αμπχαζιανής Παράδοσης του Καυκάσου, έχοντας διαπαιδαγωγηθεί και μυηθεί στα μυστικά της από τους Πρεσβυτέρους της φυλής του. Οι αρχές και οι πρακτικές του λαού του, αποκαλύπτονται εδώ με έναν απλό και άμεσο τρόπο, και παραμένουν εξίσου εφαρμόσιμες. "Το βιβλίο αυτό είναι ένας μικρός θησαυρός και έρχεται να πλουτίσει τις γνώσεις μας πάνω σε θέματα της υγείας, τα οποία παρέμειναν στο σκοτάδι επί εκατονταετίες για προφανείς λόγους. Η ελληνική βιβλιογραφία αποκτά ένα κόσμημα για όσους αναζητούν το "μη συμβατικό". Χαίρομαι ειλικρινά γιατί είμαι ένας εκ των εκλεκτών που κατέχει αντίγραφο του Μακροζωία και Ευημερία". Σπάρτακος Μαρινάκης, Φυσικοπαθητικός (N.D.)
Subtitle: 
Σύμφωνα με την αμπαχαζιανή παράδοση του Καυκάσου
Publications Date: 
2013
Book ISBN: 
960-9783-07-4
Book pages: 
143
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Ραφήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Σύμφωνα με την αμπαχαζιανή παράδοση του Καυκάσου
Publications Date: 
2013
Book ISBN: 
960-9783-07-4
Book pages: 
143
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Ραφήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο