Product

Μάσα, ένα σύγχρονο κορίτσι

Product

Μασάζ

Μασάζ

Κωδικός:
70552
Manufacturer: 
Description: 

Το "Μασάζ" γράφτηκε με κομμένη την ανάσα.
On the road.
Τέσσερις χειμώνες περιπλανήθηκε στις χώρες της Δυτικής Αφρικής.
Στους καύσωνες, τους κοκκινόχωμους δρόμους της.
Στις αμμοθύελλες του Χαρματάν.
Σε βαθύσκια δάση, σε ερήμους, σε πόλεις θαμμένες στη σιωπή της άμμου: Μυστικό απόρρητο φυλαγμένο στα έγκατα ενός ερωτοπλανταγμένου lap top.
Το Μασάζ γράφτηκε στους νυχτερινούς ψιθύρους των αφρικάνικων ξενοδοχείων.
Στη βραχνή ανάσα της αφρικάνικης τζαζ.
Στο μπιτ της καρδιάς.
Εν θερμώ. Με ανασφάλεια. Και παραφορά.
Αυτό εδώ.

14,61 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το "Μασάζ" γράφτηκε με κομμένη την ανάσα. On the road. Τέσσερις χειμώνες περιπλανήθηκε στις χώρες της Δυτικής Αφρικής. Στους καύσωνες, τους κοκκινόχωμους δρόμους της. Στις αμμοθύελλες του Χαρματάν. Σε βαθύσκια δάση, σε ερήμους, σε πόλεις θαμμένες στη σιωπή της άμμου: Μυστικό απόρρητο φυλαγμένο στα έγκατα ενός ερωτοπλανταγμένου lap top. Το Μασάζ γράφτηκε στους νυχτερινούς ψιθύρους των αφρικάνικων ξενοδοχείων. Στη βραχνή ανάσα της αφρικάνικης τζαζ. Στο μπιτ της καρδιάς. Εν θερμώ. Με ανασφάλεια. Και παραφορά. Αυτό εδώ. Το πρώτο μου μυθιστόρημα...
Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-410-257-5
Book pages: 
550
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

"Γεννήθηκα στην Kαλαμάτα μια πρωταπριλιά. Παρακάμπτω λοιπές ληξιαρχικές λεπτομέρειες, αφού τα χρόνια προχωρούν δίχως να με ρωτούν. Eίπα λοιπόν να ξεστρατίσω μήπως με ξεχάσουν και τα ξεχάσω παραμένοντας έως τελευταίας ρανίδας νέα, ή έστω νεάζουσα, καταπώς θα λεν οι φαρμακόγλωσσες.
Tο ελιξίριο της νεότητας, που λέγεται Tαξίδι, μου επιτρέπει να διατηρώ αυτή τη ζωογόνα αυταπάτη, ελπίζω δίχως ρεζιλίκια, καλού κακού, πάντως, γυμνάζομαι ανελλιπώς.
H ζωή μού χάρισε ένα θείο δώρο στο πρόσωπο του Tζιμ Oυίλσον που συνάντησα στην Ύδρα και παντρευτήκαμε σχεδόν αμέσως στα κρυφά και που με ακολούθησε αγόγγυστα κι άλλοτε γογγύζοντας γοερά, μα πάντα γενναιόδωρα τη ψυχή, στο κυνήγι του εκ γενετής έρωτά μου που λέγεται Tαξίδι."

Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-410-257-5
Book pages: 
550
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο