Product

Ματιές στο σύγχρονο τοπίο των δυτικών Βαλκανίων

Product

Ματιές στον Άθω

Ματιές στο σύμπαν

Κωδικός:
101863
Description: 

Αυτό το εντυπωσιακά εικονογραφημένο βιβλίο είναι ένας κατανοητός οδηγός για την αστρονομική εξερεύνηση, μέσα από τα μάτια των τηλεσκοπίων. Περιλαμβάνοντας τις πιο εκπληκτικές εικόνες που ελήφθησαν από τα μεγαλύτερα αστεροσκοπεία και από διαστημικές αποστολές, παρουσιάζει ένα θαυμάσιο πορτρέτο της ομορφιάς του σύμπαντος. Το συνοδευτικό κείμενο είναι ένας προσιτός οδηγός στην επιστήμη που κρύβεται πίσω από τις εικόνες, με σαφείς επεξηγήσεις όλων των κύριων αστρονομικών θεμάτων.

40,07 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Αυτό το εντυπωσιακά εικονογραφημένο βιβλίο είναι ένας κατανοητός οδηγός για την αστρονομική εξερεύνηση, μέσα από τα μάτια των τηλεσκοπίων. Περιλαμβάνοντας τις πιο εκπληκτικές εικόνες που ελήφθησαν από τα μεγαλύτερα αστεροσκοπεία και από διαστημικές αποστολές, παρουσιάζει ένα θαυμάσιο πορτρέτο της ομορφιάς του σύμπαντος. Το συνοδευτικό κείμενο είναι ένας προσιτός οδηγός στην επιστήμη που κρύβεται πίσω από τις εικόνες, με σαφείς επεξηγήσεις όλων των κύριων αστρονομικών θεμάτων. Απαραίτητο για όσους επιθυμούν να κατανοήσουν και να εκτιμήσουν το σύμπαν, αυτό το βιβλίο συμπληρώνει την επιτυχία του προηγούμενου έργου των συγγραφέων, "Hubble Vision", που έγινε διεθνές best seller και κέρδισε επαίνους από όλο τον κόσμο.
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-86810-9-Χ
Book pages: 
224
Book Dimensions: 
29χ25
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

Η Carolyn Collins Petersen είναι δημοσιογράφος επιστημονικών θεμάτων και παραγωγός εκπαιδευτικού υλικού για την αστρονομία.

Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-86810-9-Χ
Book pages: 
224
Book Dimensions: 
29χ25
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο