Product

Μεγάλος αρχηγός

Product

Μεγάλος οδηγός Θεσσαλονίκη 1997

Μεγάλος εγκέφαλος

Κωδικός:
143477
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Σε αυτό το πρωτοποριακό βιβλίο, δύο διαπρεπείς επιστήμονες μας προσφέρουν μια ζωντανή και συναρπαστική διερεύνηση του πώς ο εγκέφαλός μας έγινε αυτό που είναι και πώς θα μπορούσε να γίνει πολύ καλύτερος.

23,85 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Σε αυτό το πρωτοποριακό βιβλίο, δύο διαπρεπείς επιστήμονες μας προσφέρουν μια ζωντανή και συναρπαστική διερεύνηση του πώς ο εγκέφαλός μας έγινε αυτό που είναι και πώς θα μπορούσε να γίνει πολύ καλύτερος. Η ανασύνθεση του εγκεφάλου των πρώτων συγγενών μας, οι οποίοι έζησαν στις πεδιάδες της Αφρικής πριν από 10.000 χρόνια, οδηγεί τους συγγραφείς σε νέες ανακαλύψεις για το πώς λειτουργεί ο δικός μας εγκέφαλος: πώς κωδικεύεται η μνήμη σε αυτόν· πώς η συγκεκριμένη διεργασία διαταράσσεται με την πάροδο της ηλικίας και σε περιπτώσεις ασθενειών· πώς αντιλαμβανόμαστε, δρούμε και επικοινωνούμε· ποιοι εγκεφαλικοί μηχανισμοί είναι δυνατόν να ενισχυθούν, βελτιώνοντας τις σημερινές ικανότητές του. Συνδυάζοντας την ιστορία με την επιστήμη, το βιβλίο ρίχνει φως στις πολυπλοκότητες του εγκεφάλου μας και παρέχει δελεαστικές γνώσεις για την ανθρώπινη φύση μας - για το παρελθόν και το μέλλον της.
Subtitle: 
Οι απαρχές και το μέλλον της ανθρώπινης νοημοσύνης
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-6717-34-8
Book pages: 
281
Book Dimensions: 
27χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

O Gary Lynch είναι καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας, στο Έρβαϊν. Έχει δημοσιεύσει περισσότερες από 550 επιστημονικές εργασίες που συγκαταλέγονται μεταξύ εκείνων με τις περισσότερες αναφορές στο πεδίο των νευροεπιστημών. Είναι συνεφευρέτης μιας νέας οικογένειας φαρμάκων που ενισχύουν τη νόηση και ονομάζονται "αμπακίνες".

Subtitle: 
Οι απαρχές και το μέλλον της ανθρώπινης νοημοσύνης
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-6717-34-8
Book pages: 
281
Book Dimensions: 
27χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο