Product

Μεθοδική αγγλική γραμματική

Product

Μεθοδική άλγεβρα Α΄ λυκείου

Μεθοδική άλγεβρα Α΄ λυκείου

Κωδικός:
90001
Manufacturer: 
Description: 

Η Άλγεβρα είναι το σημαντικότερο εργαλείο σε όλους τους κλάδους των σύγχρονων Μαθηματικών. Χωρίς τη βαθιά και στέρεη γνώση - σε μήκος και πλάτος - όλων των εννοιών της είναι μάταιη, αλλά και αδύνατη, κάθε προσπάθεια κατάκτησης της θετικής σκέψης ή ενασχόλησης με τα Μαθηματικά.
Πιο συγκεκριμένα η 'Αλγεβρα της Α' Λυκείου αποτελεί τον συνδετικό κρίκο των Μαθηματικών του Γυμνασίου με αυτά του Λυκείου.
Κάθε ενότητα περιλαμβάνει:
- Τους διδακτικούς στόχους με τον αντίστοιχο οδηγό μελέτης.
- Τα απαραίτητα θεωρητικά σχόλια.

13,23 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η Άλγεβρα είναι το σημαντικότερο εργαλείο σε όλους τους κλάδους των σύγχρονων Μαθηματικών. Χωρίς τη βαθιά και στέρεη γνώση - σε μήκος και πλάτος - όλων των εννοιών της είναι μάταιη, αλλά και αδύνατη, κάθε προσπάθεια κατάκτησης της θετικής σκέψης ή ενασχόλησης με τα Μαθηματικά. Πιο συγκεκριμένα η 'Αλγεβρα της Α' Λυκείου αποτελεί τον συνδετικό κρίκο των Μαθηματικών του Γυμνασίου με αυτά του Λυκείου. Κάθε ενότητα περιλαμβάνει: - Τους διδακτικούς στόχους με τον αντίστοιχο οδηγό μελέτης. - Τα απαραίτητα θεωρητικά σχόλια. - Τη συστηματοποίηση των ασκήσεων. - Πλήθος από αντιπροσωπευτικά και υποδειγματικά λυμένα θέματα. - Ασκήσεις για λύση χωρισμένες σε επίπεδα δυσκολίας. - Ερωτήσεις κατανόησης. - Κριτήρια αξιολόγησης.
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-423-098-0
Book pages: 
320
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-423-098-0
Book pages: 
320
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο