Product

Μεθοδολογία κοινωνικής εργασίας, μοντέλα παρέμβασης

Product

Μεθοδολογία κοινωνιολογικής έρευνας

Μεθοδολογία κοινωνικών ερευνών

Κωδικός:
71121
Manufacturer: 
Description: 

Το βιβλίο απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να πραγματοποιήσουν κοινωνικές έρευνες. Αν και ο συγγραφέας έχει τις περισσότερες εμπειρίες του στο χώρο της αγροτικής κοινωνιολογίας, από την οποία προέρχεται και την οποία υπηρετεί, το βιβλίο είναι χρήσιμο και για ερευνητές και ερευνήτριες που προέρχονται από τους άλλους κλάδους των κοινωνικών επιστημών (οικονομικά, ανθρωπολογία, κοινωνιολογία κλπ.)
Γράφτηκε έχοντας κατά νου τις νέες ερευνήτριες και τους νέους ερευνητές που με μεράκι σκύβουν να μελετήσουν μια από τις πολλές πτυχές τις κοινωνίας της χώρας μας.

30,57 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το βιβλίο απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να πραγματοποιήσουν κοινωνικές έρευνες. Αν και ο συγγραφέας έχει τις περισσότερες εμπειρίες του στο χώρο της αγροτικής κοινωνιολογίας, από την οποία προέρχεται και την οποία υπηρετεί, το βιβλίο είναι χρήσιμο και για ερευνητές και ερευνήτριες που προέρχονται από τους άλλους κλάδους των κοινωνικών επιστημών (οικονομικά, ανθρωπολογία, κοινωνιολογία κλπ.) Γράφτηκε έχοντας κατά νου τις νέες ερευνήτριες και τους νέους ερευνητές που με μεράκι σκύβουν να μελετήσουν μια από τις πολλές πτυχές τις κοινωνίας της χώρας μας. Βασίζεται όχι μόνο στις γνώσεις του συγγραφέα αλλά και την 30χρονη ερευνητική του εμπειρία με τη χρήση ποσοτικών και ποιοτικών μεθόδων. Γραμμένο σε γλώσσα λιτή και συνάμα περιεκτική θα σας κινήσει το ενδιαφέρον από την πρώτη στιγμή. Το βιβλίο χρησιμοποιείται ως διδακτικό εγχειρίδιο από τα τμήματα Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. της χώρας μας.
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-8065-29-1
Book pages: 
288
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-8065-29-1
Book pages: 
288
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο