Product

Μελωδία

Product

Μελωδία στη θύελλα

Μελωδία κρυστάλλων

Κωδικός:
142923
Description: 

"Αλήθεια, μας ξεχνάνε τα δάκρυα, που εμείς τα αγαπάμε; Μήπως η ομορφιά του παραμυθιού αρχίζει εκεί που τα άψυχα μιλάνε; Κι είναι τόσο ωραία στ' ακούσματά τους τα παραμύθια! Πολλές φορές πιο όμορφα από την πραγματικότητα, που στυγνή μας παρουσιάζει την αλήθεια".

10,05 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

"Αλήθεια, μας ξεχνάνε τα δάκρυα, που εμείς τα αγαπάμε; Μήπως η ομορφιά του παραμυθιού αρχίζει εκεί που τα άψυχα μιλάνε; Κι είναι τόσο ωραία στ' ακούσματά τους τα παραμύθια! Πολλές φορές πιο όμορφα από την πραγματικότητα, που στυγνή μας παρουσιάζει την αλήθεια". Ρομαντισμός και νοσταλγία σε πέντε ιστορίες που συνταιριάζουν τις αισθήσεις με αγαπημένα, από τα παιδικά χρόνια, αντικείμενα. Αντικείμενα που φέρνουν στη μνήμη σκηνές από την παιδική ηλικία και μας προσκαλούν σ' ένα "χορό των αισθήσεων", ανασύροντας στο συνειδητό και ενισχύουν τη διάθεση του αφηγητή που αναπολεί στιγμές κεφιού και χαράς. ... "Ο συνδυασμός της κίνησης, των κρυστάλλινων ήχων και των ζωηρών χρωματισμών των γλυκόπιοτων κερασμάτων δημιουργούσαν μιας εικόνα γιορταστική και χαρούμενη. Ένα μικρό πανηγύρι συντελούταν στην παιδική ψυχή μου, φωτισμένο πολύχρωμα από τις ανταύγειες των μικρών ποτηριών".
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-98553-2-6
Book pages: 
102
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Κέρκυρα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Αντώνης Δεσύλλας, γεννήθηκε και ζει στην Κέρκυρα. Το συγγραφικό του έργο περιλαμβάνει 12 βιβλία με όλη τη γκάμα του πεζού λόγου, μυθιστορήματα, διηγήματα, αφηγήματα, συλλογές πεζογραφημάτων. Έχουν επίσης κυκλοφορήσει βιβλία του με αναφορές στον άξονα της κοινωνικής ευαισθησίας και της αγάπης.
Το βιβλίο "Μικροί άγιοι" έχει μεταφραστεί στην Αλβανική Γλώσσα.
Είναι ιδρυτής και συντονιστής της Λέσχης Ανάγνωσης Κέρκυρας.

Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-98553-2-6
Book pages: 
102
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Κέρκυρα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο