Product

Μεσολόγγι

Product

Μεσολόγγι

Μεσολόγγι

Κωδικός:
118238
Manufacturer: 
Description: 

"Στο ηρωικό του Μεσολογγίου πνεύμα ας γονατίσουμε κι ας αναβαπτιστούμε. Είναι πνεύμα αιώνιο αυτοθυσίας για την Ελευθερία, θα τρανώσει και θα αγιάσει τις ψυχές μας, τις ψυχές των Ελλήνων.

Γονατισμένοι εμπρός στο ηθικό για την Ελευθερία χρέος του ας αφήσουμε τις καρδιές μας με λυρικούς ύμνους να υμνολογήσουν το μεγαλείο της αυτοθυσίας του, την έξοδο του προς την Ελευθερία και την ανύψωσή του στην Αθανασία την αιώνια..."

Κώστας Ι. Καντάς

8,63 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

"Στο ηρωικό του Μεσολογγίου πνεύμα ας γονατίσουμε κι ας αναβαπτιστούμε. Είναι πνεύμα αιώνιο αυτοθυσίας για την Ελευθερία, θα τρανώσει και θα αγιάσει τις ψυχές μας, τις ψυχές των Ελλήνων. Γονατισμένοι εμπρός στο ηθικό για την Ελευθερία χρέος του ας αφήσουμε τις καρδιές μας με λυρικούς ύμνους να υμνολογήσουν το μεγαλείο της αυτοθυσίας του, την έξοδο του προς την Ελευθερία και την ανύψωσή του στην Αθανασία την αιώνια..." Κώστας Ι. Καντάς
Subtitle: 
Η έξοδος στην αθανασία: Ορατόριο
Publications Date: 
2006
Book pages: 
80
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Κώστας Ιωάν. Καντάς γεννήθηκε στις Καλυθιές - Φαληράκι της Ρόδου. Αν και μικρός η ιταλο-γερμανική κατοχή στα Δωδεκάνησα στέριωσαν στην ψυχή του το όραμα της Λευτεριάς την οποία ευτύχησε να δει στα 1948. Φοίτησε στο Βενετόκλειο Λύκειο της Ρόδου, σπούδασε παιδαγωγικά στη Ρόδο και φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Δεκαετίες προσφέρει τις εκπαιδευτικές του υπηρεσίες στο ομώνυμο εκπαιδευτήριό του στο προάστιο των Βριλησσίων της Αθήνας. Είναι μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών, της Εθνικής Εταιρείας Λογοτεχνών, της Ένωσης Θεατρικών Συγγραφέων και του Σωματείου Ιστορικών Συγγραφέων. Έχει δημοσιεύσει εκατοντάδες άρθρα σε εφημερίδες και περιοδικά παιδαγωγικού, λογοτεχνικού και ιστορικού περιεχομένου.

Subtitle: 
Η έξοδος στην αθανασία: Ορατόριο
Publications Date: 
2006
Book pages: 
80
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο