Product

Με λένε... Σαίξπηρ

Product

Με λόγια απλά

Με λίγα λόγια

Κωδικός:
54273
Description: 

Μετά τους "Δώδεκα Τρόπους Παραπλάνησης", ο διεθνώς καταξιωμένος Jeffrey Archer επιστρέφει με δεκατέσσερις νέες μικρές ιστορίες που αποδεικνύουν για άλλη μια φορά την αφηγηματική δεξιοτεχνία του.
Ιστορίες γραμμένες με λίγα λόγια, αλλά με μια μεγάλη ποικιλία χαρακτήρων, θεμάτων και τόπων, που όλες καταλήγουν χαρακτηριστικά με μια αναπάντεχη ανατροπή.

7,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Μετά τους "Δώδεκα Τρόπους Παραπλάνησης", ο διεθνώς καταξιωμένος Jeffrey Archer επιστρέφει με δεκατέσσερις νέες μικρές ιστορίες που αποδεικνύουν για άλλη μια φορά την αφηγηματική δεξιοτεχνία του. Ιστορίες γραμμένες με λίγα λόγια, αλλά με μια μεγάλη ποικιλία χαρακτήρων, θεμάτων και τόπων, που όλες καταλήγουν χαρακτηριστικά με μια αναπάντεχη ανατροπή. Δυο άνθρωποι σε αντικριστές αποβάθρες ενός σιδηροδρομικού σταθμού ερωτεύονται κεραυνοβόλα. Ένας άντρας ακούει κατά λάθος στο τηλέφωνο μια συνομιλία που θ’ αλλάξει ριζικά τη ζωή του. Δυο αδέρφια σε ρόλους τζίτζικα και μέρμηγκα. Μια γυναίκα εμφανίζεται στον εραστή της μόνο κάθε έξι χρόνια. Δεκατέσσερα διηγήματα από τα οποία πάνω από τα μισά βασίζονται σε πραγματικά περιστατικά, που θα γοητεύσουν και θα διασκεδάσουν κάθε αναγνώστη.
Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-450-687-0
Book pages: 
350
Book Dimensions: 
18χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Τζέφρι Άρτσερ γεννήθηκε το 1940 και σπούδασε στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Έχει διατελέσει μέλος της Βουλής των Κοινοτήτων και αναπληρωτής πρόεδρος του Συντηρητικού Κόμματος. Έγραψε το πρώτο του μυθιστόρημα, "Ούτε δεκάρα παραπάνω", το 1974, όταν εγκατέλειψε τη βουλευτική του έδρα. Ακολούθησε η μεγάλη επιτυχία του "Κάιν και Άβελ", που τον καθιέρωσε διεθνώς. Μέχρι σήμερα έχει γράψει συνολικά έντεκα μυθιστορήματα, τέσσερις συλλογές διηγημάτων και τρία θεατρικά έργα, τα οποία έχουν μεταφραστεί σε είκοσι εφτά γλώσσες και οι συνολικές τους πωλήσεις ξεπερνούν τα 120 εκατομμύρια αντίτυπα σε 61 χώρες του κόσμου. Το 1992 έγινε μέλος της Βουλής των Λόρδων. Ο συγγραφέας ζει στο Λονδίνο και στο Κέμπριτζ. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.

Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-450-687-0
Book pages: 
350
Book Dimensions: 
18χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο