Product

Με οικογένεια

Product

Με όνομα βαρύ σαν ιστορία

Με οικογένεια

Κωδικός:
140040
Manufacturer: 
Description: 

Μπορεί ένα κοριτσάκι να αντιπαλέψει μονάχο στη ζωή; Μπορεί να κερδίσει την καρδιά ενός αυστηρού γέροντα; Μπορεί να τα βγάλει πέρα με τόσες ραδιουργίες για να παραμερίσει, για να παραμερίσει ένα πλήθος αντίθετων συμφερόντων; Μπορεί να αποκτήσει τέτοια επιρροή πάνω σ' έναν ισχυρό άνθρωπο, σε βαθμό που να τον κάνει να αλλάξει τη ζωή ενός τόπου; Κι όμως ναι!

9,08 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Μπορεί ένα κοριτσάκι να αντιπαλέψει μονάχο στη ζωή; Μπορεί να κερδίσει την καρδιά ενός αυστηρού γέροντα; Μπορεί να τα βγάλει πέρα με τόσες ραδιουργίες για να παραμερίσει, για να παραμερίσει ένα πλήθος αντίθετων συμφερόντων; Μπορεί να αποκτήσει τέτοια επιρροή πάνω σ' έναν ισχυρό άνθρωπο, σε βαθμό που να τον κάνει να αλλάξει τη ζωή ενός τόπου; Κι όμως ναι! Η μικρή ορφανή Περίνα, η ξυπόλυτη και κουρελιάρα, που έπεσε λιπόθυμη από την πείνα, καταφέρνει χάρη στην καρτερία, την εξυπνάδα και την εργατικότητά της, να γίνει το στήριγμα κάθε κατατρεγμένου. Τη λατρεύει όλος ο κόσμος. Θα την αγαπήσετε κι εσείς.
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-699-935-1
Book pages: 
365
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Έκτωρ Μαλό γεννήθηκε στο Λα Μπούιγ της Γαλλίας, το 1830, και υπήρξε ένας από τους πιο παραγωγικούς μυθιστοριογράφους του κόσμου. Έγραψε περί τα εβδομήντα μυθιστορήματα και διάφορες άλλες εργασίες. Τα αριστουργήματά του είναι το "Χωρίς οικογένεια", με ήρωα ένα έκθετο αγοράκι και το "Με οικογένεια", με ηρωίδα ένα κοριτσάκι. Μεταξύ των αριστουργημάτων του συγκαταλέγεται, επίσης, και το μυθιστόρημά του "Ο υπολοχαγός Βονέ". Ο Μαλό διακρίνεται για την ευαισθησία του και την ικανότητα να δίνει ζωντανούς χαρακτήρες. Το μυθιστόρημά του "Χωρίς οικογένεια" (1878), βραβεύτηκε από τη Γαλλική Ακαδημία. Το "Με οικογένεια" κυκλοφόρησε το 1893 και έτυχε πολλών τιμητικών διακρίσεων. Τα δυο αυτά μυθιστορήματα ανήκουν στ' αριστουργήματα της παιδικής λογοτεχνίας και μεταφέρουν τη συγκίνηση και τα ευγενικά τους μηνύματα από γενιά σε γενιά. Ο Μαλό πέθανε το 1907.

Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-699-935-1
Book pages: 
365
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο