Product

Με την κάθε εποχή μαθαίνω αρίθμηση - γραφή

Product

Με την καρδιά στην τσέπη

Με την κάθε εποχή μαθαίνω αρίθμηση - γραφή

Κωδικός:
87286
Description: 

Το βιβλίο που κρατάς στα χέρια σου έχει φτιαχτεί ειδικά για σένα.
Είναι έτοιμο να σου μάθει παροιμίες και λαϊκές παραδόσεις για τους μήνες και τις εποχές του χρόνου, φτάνει να το ξεφυλλίσεις.
Περιμένει ανυπόμονα να πάρεις το μαρκαδόρο σου και να το ζωγραφίσεις, ακόμη και να γράψεις πάνω του, για να σου δείξει αριθμούς, γράμματα και καινούργια παιχνίδια, που θα σου αρέσουν πολύ.
Υπάρχει και μία έκπληξη: πολύχρωμα αυτοκόλλητα σε περιμένουν να τα βρεις και να τα κολλήσεις στη σωστή σελίδα.

14,79 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το βιβλίο που κρατάς στα χέρια σου έχει φτιαχτεί ειδικά για σένα. Είναι έτοιμο να σου μάθει παροιμίες και λαϊκές παραδόσεις για τους μήνες και τις εποχές του χρόνου, φτάνει να το ξεφυλλίσεις. Περιμένει ανυπόμονα να πάρεις το μαρκαδόρο σου και να το ζωγραφίσεις, ακόμη και να γράψεις πάνω του, για να σου δείξει αριθμούς, γράμματα και καινούργια παιχνίδια, που θα σου αρέσουν πολύ. Υπάρχει και μία έκπληξη: πολύχρωμα αυτοκόλλητα σε περιμένουν να τα βρεις και να τα κολλήσεις στη σωστή σελίδα. Αν κάπου δυσκολεύεσαι, ζήτησε τη βοήθεια κάποιου μεγαλύτερου, και θα τα καταφέρεις μία χαρά. Μην αργείς, ξεκίνα από τώρα! (από τον πρόλογο του βιβλίου)
Subtitle: 
Άνοιξη: Ασκήσεις προσχολικής ηλικίας: Με λαϊκές παραδόσεις και παροιμίες
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-7936-50-7
Book pages: 
239
Book Dimensions: 
20χ27
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Μαρία Διαμαντοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι νηπιαγωγός και υπεύθυνη τμήματος σε νηπιακό σταθμό.
Τελείωσε τις παιδαγωγικές της σπουδές το 1989. Ενδιαφέρεται για την εξέλιξη των παιδιών μέσα από τη δημιουργία και τη γνώση. Από το 1992 έως το 1996 ασχολήθηκε και με τη μουσειακή αγωγή, για την προσχολική ηλικία.
Το 2000 εκδόθηκαν θεατρικά της έργα με τίτλο: "Οι Μικροί Θεατρίνοι". Ακολούθησαν τα εκπαιδευτικά βιβλία: "Μάθε παιχνιδάκια με γραμμές και σχηματάκια", "Α, Β, ...Θ, φτου και βγήκα", "1, 2, 3, φτου ξελευτερία", "Μια βόλτα με τα γράμματα", "Μια βόλτα με τους αριθμούς", ασκήσεις για παιδιά από 3 έως 6 ετών, "Οι Αλφαβητούληδες" καθώς επίσης και το παραμύθι: "Χριστούγεννα στη Χώρα του Βυθού", όλα από τις εκδόσεις Χατζηλάκος.
Συνεργάζεται με το περιοδικό "Σύγχρονο Νηπιαγωγείο"

Subtitle: 
Άνοιξη: Ασκήσεις προσχολικής ηλικίας: Με λαϊκές παραδόσεις και παροιμίες
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-7936-50-7
Book pages: 
239
Book Dimensions: 
20χ27
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο