Product

Μηνύματα και διδάγματα του Ρήγα Βελεστινλή μέσα από τα έργα του

Product

Μηνύματα και επαφή με τους αγίους

Μηνύματα και επαφή με τους αγίους

Κωδικός:
141008
Manufacturer: 
Description: 

Το "Μηνύματα και επαφή με τους αγίους" είναι ένα σημαντικό εργαλείο αυτογνωσίας, που μπορεί ο καθένας να το χρησιμοποιήσει για λάβει μηνύματα αγάπης, αφύπνισης και εξέλιξης.

20,29 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το "Μηνύματα και επαφή με τους αγίους" είναι ένα σημαντικό εργαλείο αυτογνωσίας, που μπορεί ο καθένας να το χρησιμοποιήσει για λάβει μηνύματα αγάπης, αφύπνισης και εξέλιξης. Περιέχει 44 κάρτες και μίνι βιβλίο οδηγιών, 199 σελίδων. Κάθε κάρτα αντιστοιχεί σε έναν άγιο (Άγ. Γεώργιος, Αγ. Παρασκευή, Άγ. Νικόλαος, Άγ. Σεραφείμ του Σάρωφ, Άγ. Εφραίμ, Αγ. Αικατερίνη, Άγ. Αντώνιος κλπ.) και σε μια ποιότητα του αγίου, που είναι το μήνυμα της ίδιας του της ζωής, το οποίο παρουσιάζεται με μια λέξη. Η κάρτα παραπέμπει στο βιβλίο, όπου αναφέρεται η σύνδεση της λέξης με τη ζωή του αγίου, λίγα λόγια για τη ζωή του, το μήνυμα που είναι ο πυρήνας της κάρτας, λέξεις-φράσεις κλειδιά που βγαίνουν μέσα από το μήνυμα, ερωτήσεις ενόρασης για εργασία αυτογνωσίας, και η επίγνωση, η οποία αποτελεί τη συμπύκνωση των παραπάνω και είναι γραμμένη σε ποιητική μορφή. Στην εισαγωγή του βιβλίου, παρατίθενται οδηγίες και τρόποι χρήσης των καρτών. Χρειάζεται να σημειωθεί, ότι τα κείμενα και οι ερωτήσεις είναι πνευματικά, ολιστικά και αυτογνωσιακά, χωρίς να αγγίζουν το δογματισμό. Οι άγιοι είναι δυνάμεις-ενέργειες συμπαντικές, και ο κάθε άνθρωπος, ανεξαρτήτως θρησκείας και εθνικότητας, μπορεί να λάβει από αυτούς εξελικτικά μηνύματα αγάπης, υποστήριξης, έμπνευσης και διεύρυνσης.
Subtitle: 
Σετ 44 καρτών αυτογνωσίας, αγάπης και εξέλιξης και βιβλίο οδηγιών
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-6631-23-0
Book pages: 
199
Book Dimensions: 
14χ10
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Νικόλας Κολοκοτρώνης είναι συγγραφέας, στιχουργός, δάσκαλος παραδοσιακού ρέικι και σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης (Συμβουλευτική: Διαισθητική, NLP). Παράλληλα εργάζεται με τις εναλλακτικές θεραπείες (Ρεφλεξολογία, Ανθοϊάματα Μπαχ, Πνευματική Θεραπεία, Ολιστική Διατροφολογία, Αγιουρβεδικό Μασάζ) και την πνευματική εξέλιξη (Διαλογισμό, Προσευχή, Μηνύματα Αγίων). Τα Μηνύματα Αγίων είναι ατομικές συνεδρίες με καθοδήγηση και μηνύματα από τους αγίους και τις κάρτες Μηνύματα & Επαφή με τους Αγίους.
Είναι εισηγητής του σεμιναρίου "Μηνύματα & Επαφή με τους Αγίους", όπου πραγματοποιείται η σύνδεση και η εκπαίδευση για τη χρήση των καρτών, καθώς και του βιωματικού σεμιναρίου αγάπης και προσωπικής εξέλιξης Το μαγικό ταξίδι.
Έχουν εκδοθεί έξι βιβλία του (τέσσερις ποιητικές συλλογές, μια συλλογή διηγημάτων και ένα μυθιστόρημα αυτογνωσίας) με πιο γνωστό το μυθιστόρημα αυτογνωσίας "Το Μαγικό Ταξίδι", εκδόσεις Διόπτρα (Α' βραβείο Μυθιστορήματος 2008 - Διεθνής Εταιρεία Ελλήνων Λογοτεχνών). Επίσης έχει επιμεληθεί βιβλία προσωπικής ανάπτυξης (Ντορίν Βέρτσιου, Λη Κάρολ, Μπερτ Χέλινγκερ, Σαρλότ Πάλμγκρεν).

Subtitle: 
Σετ 44 καρτών αυτογνωσίας, αγάπης και εξέλιξης και βιβλίο οδηγιών
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-6631-23-0
Book pages: 
199
Book Dimensions: 
14χ10
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο