Product

Μηχανική του απαραμόρφωτου στερεού, Στατική

Product

Μηχανική τροφίμων

Μηχανική του απόλυτου στερεού

Κωδικός:
177216
Description: 

Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε όσους ασχολούνται ή θέλουν ν' ασχοληθούν με το απόλυτη στέρεο σώμα, με σκοπό να γνωρίσουν τη συμπεριφορά του και να διεισδύσουν στις Αρχές και τους Νομούς που τη διέπουν.

Στις δύο ενότητες του εξετάζονται όλα τα είδη της κίνησης που μπορεί να εκτελέσει ένα τέτοιο σώμα στιγμιαία (Κινηματική) και πώς επηρεάζεται η χρονική εξέλιξη της συμπεριφοράς του από τα αίτια που την προκαλούν, οποία και αν είναι αυτή (Δυναμική).

50,80 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε όσους ασχολούνται ή θέλουν ν' ασχοληθούν με το απόλυτη στέρεο σώμα, με σκοπό να γνωρίσουν τη συμπεριφορά του και να διεισδύσουν στις Αρχές και τους Νομούς που τη διέπουν. Στις δύο ενότητες του εξετάζονται όλα τα είδη της κίνησης που μπορεί να εκτελέσει ένα τέτοιο σώμα στιγμιαία (Κινηματική) και πώς επηρεάζεται η χρονική εξέλιξη της συμπεριφοράς του από τα αίτια που την προκαλούν, οποία και αν είναι αυτή (Δυναμική). Η παρουσίαση των διάφορων εννοιών και η διατύπωση των συναφών προτάσεων και συμπερασμάτων, γίνεται με αυστηρό, αλλά εύληπτο μαθηματικό λόγο, που καθιστά τη μελέτη του βιβλίου όχι μονό γόνιμη άλλα και ελκυστική.
Subtitle: 
Κινηματική και δυναμική
Publications Date: 
2012
Book ISBN: 
960-266-335-9
Book pages: 
592
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Κινηματική και δυναμική
Publications Date: 
2012
Book ISBN: 
960-266-335-9
Book pages: 
592
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο