Product

Μηχανισμοί μεθόδων παραγωγής ιδεών

Product

Μηχανισμοί ρύπανσης και μέτρα προστασίας περιβάλλοντος

Μηχανισμοί προστασίας δικαιωμάτων του ανθρώπου

Κωδικός:
141833
Description: 

Συχνά η μέθη του οδηγού αποτελεί την κύρια αιτία αυτοκινητικών ατυχημάτων. Χαρακτηριστικές είναι οι προσπάθειες κρατικών και μη φορέων να διαφωτίσουν το κοινό για τις κακές –πολλές φορές οδυνηρές– συνέπειες της οδηγήσεως σε κατάσταση μέθης. Χαρακτηριστικές, επίσης, είναι οι ρυθμίσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και της νομοθεσίας για την ασφάλιση αυτοκινήτων. Όλοι εύχονται και ελπίζουν σύντομα το κακό να περιορισθεί (αφού εξάλειψη φαίνεται απίθανη).

52,28 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Συχνά η μέθη του οδηγού αποτελεί την κύρια αιτία αυτοκινητικών ατυχημάτων. Χαρακτηριστικές είναι οι προσπάθειες κρατικών και μη φορέων να διαφωτίσουν το κοινό για τις κακές –πολλές φορές οδυνηρές– συνέπειες της οδηγήσεως σε κατάσταση μέθης. Χαρακτηριστικές, επίσης, είναι οι ρυθμίσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και της νομοθεσίας για την ασφάλιση αυτοκινήτων. Όλοι εύχονται και ελπίζουν σύντομα το κακό να περιορισθεί (αφού εξάλειψη φαίνεται απίθανη). Στο παρόν ερευνώνται, στο πλαίσιο των σκοπών της σειράς, τα νομικά κυρίως ζητήματα της μέθης του οδηγού και του αυτοκινητικού ατυχήματος. Ελπίζεται, ότι και από την πλευρά αυτή υπάρχει συμβολή στη γενικότερη προσπάθεια αντιμετωπίσεως του επικίνδυνου αυτού κοινωνικού φαινομένου. Με το γλωσσάριο, το αλφαβητικό ευρετήριο και την παράθεση των νομοθετικών κειμένων το βιβλίο καθίσταται περισσότερο εύχρηστο και ενημερωτικό.
Subtitle: 
διεθνείς πράξεις, θεωρία και πρακτική
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-15-2033-3
Book pages: 
570
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Παρούλα Νάσκου - Περράκη είναι Kαθηγήτρια. Διεθνούς Δικαίου και Διεθνών Οργανισμών στο Τμήμα Διεθνών Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και διευθύντρια τους Έδρας UNESCO Διαπολιτισμικής Πολιτικής.

Subtitle: 
διεθνείς πράξεις, θεωρία και πρακτική
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-15-2033-3
Book pages: 
570
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο