Product

Μη φεύγεις

Product

Μη φοβάσαι Κοκκινοσκουφίτσα

Μη φεύγετε, κύριε Ευχέτη

Κωδικός:
131189
Description: 

Σε ποιες ατραπούς θα οδηγούσε η συνάντηση Τέρπανδρου Σακελλάρη και Μιχαήλ Ευχέτη;
Γιατί, παρά τη μεγάλη δημοσιογραφική του εμπειρία, ο Τέρπανδρος Σακελλάρης έτρεμε στην ιδέα της συνάντησης με τον ποιητή Μιχαήλ Ευχέτη;
Ποιες αποκαλύψεις θα ξάφνιαζαν τον Σακελλάρη;
Αν η ζωή του Ευχέτη ήταν μυθιστόρημα, θα το διάβαζε ή θα το πετούσε αδιάφορα στην άκρη;
Ο έρωτας, η ζωή, ο θάνατος, το πάθος, η γνώση, οι σκοτεινοί λαβύρινθοι του νου, η αναζήτηση της εσωτερικής αλήθειας, η ποίηση.
Οι κατακτήσεις, οι ανατροπές, οι απώλειες, οι παραδοχές.

13,30 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Σε ποιες ατραπούς θα οδηγούσε η συνάντηση Τέρπανδρου Σακελλάρη και Μιχαήλ Ευχέτη; Γιατί, παρά τη μεγάλη δημοσιογραφική του εμπειρία, ο Τέρπανδρος Σακελλάρης έτρεμε στην ιδέα της συνάντησης με τον ποιητή Μιχαήλ Ευχέτη; Ποιες αποκαλύψεις θα ξάφνιαζαν τον Σακελλάρη; Αν η ζωή του Ευχέτη ήταν μυθιστόρημα, θα το διάβαζε ή θα το πετούσε αδιάφορα στην άκρη; Ο έρωτας, η ζωή, ο θάνατος, το πάθος, η γνώση, οι σκοτεινοί λαβύρινθοι του νου, η αναζήτηση της εσωτερικής αλήθειας, η ποίηση. Οι κατακτήσεις, οι ανατροπές, οι απώλειες, οι παραδοχές. Η πορεία στην ωριμότητα. Η επιστροφή στην αφετηρία και η συνομιλία με το νεανικό είδωλο. Ένα οδοιπορικό ζωής. Μια γοητευτική αφήγηση γεμάτη απαντοχές κι ανακαλύψεις.
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-14-1765-6
Book pages: 
279
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Γιώργος Δουατζής γεννήθηκε στην Αθήνα στις 12 Δεκεμβρίου 1948. Σπούδασε οικονομία στην Ανωτάτη Βιομηχανική Σχολή της Θεσσαλονίκης και Κοινωνιολογία στο 8ο Πανεπιστήμιο στο Παρίσι. Δημοσιογράφος από το 1974 εργάστηκε σε εφημερίδες, περιοδικά, ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς, ως ρεπόρτερ, αρθρογράφος, πολιτικός αναλυτής, διευθυντής. Πρώτη του εμφάνιση το 1971 στην Ποιητική Ανθολογία της Νέας Ελληνικής Γενιάς των εκδόσεων "Άγκυρα". Δεύτερη εμφάνιση, η παράσταση χοροδράματος, βασισμένη στο ποίημά του "Αντικρουόμενα σύμβολα και πορεία στο φως" τον Μάιο 1973 σε μουσική Γ. Τσαγκάρη και χορογραφία Έλλης Παρασκευά.
Έργα του έχουν μεταφραστεί στα αγγλικά, ρωσικά, γαλλικά, γερμανικά, ισπανικά, τσεχικά.
www.douatzis.gr

Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-14-1765-6
Book pages: 
279
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο