Product

Μια βαθιά ανάσα ζωής

Product

Μια βαλίτσα μοναξιά

Μια βαθιά σιωπή

Κωδικός:
69676
Αuthor: 
Description: 

'Ολα αρχίζουν με ένα αδύναμο, σχεδόν ανεπαίσθητο θόρυβο. Και μεμιάς μια ολόκληρη ζωή ανατρέπεται. Αυτό το θόρυβο, ένα συνεχές βουητό, τον ακούει μόνο μία γυναίκα. Την απομακρύνει από τους δικούς της. Την απομονώνει. Επισκέπτεται ένα γιατρό, ύστερα έναν άλλο... Γιατροί; Υπάρχουν αυτοί που σώζουν, που θεραπεύουν. Υπάρχουν, όμως, και οι απατεώνες και οι βασανιστές. Η μοναξιά, μπορεί να είναι προνόμιο. Η σιωπή, δώρο θεϊκό.

11,34 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

'Ολα αρχίζουν με ένα αδύναμο, σχεδόν ανεπαίσθητο θόρυβο. Και μεμιάς μια ολόκληρη ζωή ανατρέπεται. Αυτό το θόρυβο, ένα συνεχές βουητό, τον ακούει μόνο μία γυναίκα. Την απομακρύνει από τους δικούς της. Την απομονώνει. Επισκέπτεται ένα γιατρό, ύστερα έναν άλλο... Γιατροί; Υπάρχουν αυτοί που σώζουν, που θεραπεύουν. Υπάρχουν, όμως, και οι απατεώνες και οι βασανιστές. Η μοναξιά, μπορεί να είναι προνόμιο. Η σιωπή, δώρο θεϊκό. Υπάρχουν όμως και οι ένοχες σιωπές... Αυτό είναι το παράξενο δίδαγμα αυτού του έργου, όπου, ξεκινώντας από μια φαινομενικά συνηθισμένη εμπειρία, η Geva Caban εξερευνεί ένα σχεδόν άγνωστο πεδίο στις παρυφές του θανάτου, ανάμεσα στο φόβο και την έκσταση.
Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
1994
Book ISBN: 
960-304-012-6
Book pages: 
171
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Geva Caban, γνωστή Γαλλίδα συγγραφέας, έχει εκδόσει νουβέλες, μυθιστορήματα και θεατρικά έργα. Έχει επίσης γράψει και για το γαλλικό ραδιόφωνο.

Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
1994
Book ISBN: 
960-304-012-6
Book pages: 
171
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο