Product

Μια ζωή τίτλοι

Product

Μια ζωή χωρίς εσένα

Μια ζωή τραγούδια

Κωδικός:
77979
Manufacturer: 
Description: 

Δυο ολόκληρα χρόνια κράτησε η συγγραφή και προετοιμασία αυτής της πολύ σημαντικής έκδοσης, με την οποία το Ντέφι ξεκινάει μια δραστηριότητα που σκοπό έχει συστηματικά να αναδείξει και μέσα από επιμελημένες εκδόσεις βιβλίων, το έργο των πιο σπουδαίων δημιουργών του Ελληνικού Τραγουδιού.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Δυο ολόκληρα χρόνια κράτησε η συγγραφή και προετοιμασία αυτής της πολύ σημαντικής έκδοσης, με την οποία το Ντέφι ξεκινάει μια δραστηριότητα που σκοπό έχει συστηματικά να αναδείξει και μέσα από επιμελημένες εκδόσεις βιβλίων, το έργο των πιο σπουδαίων δημιουργών του Ελληνικού Τραγουδιού. Ο Κώστας Βίρβος, ο στιχουργός του "Γιατί θες να φύγεις" (που έχει κυκλοφορήσει σε 800.000 (!) αντίτυπα δίσκων), της "Ζαΐρα" (με τις 28 εκδόσεις) και εκατοντάδες άλλων επιτυχιών, παρουσιάζει μ' αυτό το πρώτο βιβλίο του αφ' ενός την προσωπική του μαρτυρία για τη δική του πορεία μέσα από πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις που συνθέτουν τον κόσμο του Ελληνικού Τραγουδιού και αποκαλύπτουν τον τρόπο και τις συνθήκες ανάπτυξής του, αφ' ετέρου μια επιλογή από τα χιλιάδες τραγούδια που έχει γράψει και σίγουρα δεν χωράνε σε ένα τόμο.
Subtitle: 
Αυτοβιογραφία
Publications Date: 
1985
Book pages: 
319
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Κώστας Βίρβος γεννήθηκε το 1926 στα Τρίκαλα της Θεσσαλίας. Είναι πτυχιούχος του Παντείου Πανεπιστημίου. Ασχολήθηκε ως στιχουργός με το λαϊκό τραγούδι από πολύ νωρίς και διακρίθηκε στο χώρο αυτόν από το 1950 μέχρι σήμερα. Έχει γράψει πάνω από 2000 τραγούδια εκ των οποίων πολλά σημαντικά και κλασικά πλέον τραγούδια. Συνεργάστηκε εκτενέστατα με τους περισσότερους από τους κορυφαίους συνθέτες και ερμηνευτές του Ελληνικού τραγουδιού από το 1950 μέχρι σήμερα.
Έχει τιμηθεί επανειλημμένα από την πολιτεία (Υπουργείο Πολιιτισμού, πολιτιστικούς συλλόγους δήμων και κοινοτήτων όλης της χώρας) και τα ΑΕΙ της χώρας (Πανεπιστήμιο Αθηνών, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων κ.ά) για την προσφορά του στον πολιτισμό.

Subtitle: 
Αυτοβιογραφία
Publications Date: 
1985
Book pages: 
319
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο