Product

Μια θέση στον κόσμο

Product

Μια θετική σκέψη για κάθε ημέρα

Μια θετική σκέψη για κάθε ημέρα

Κωδικός:
99730
Αuthor: 
Description: 

O Γουίντυ Nτράιντεν, ψυχοθεραπευτής, καθηγητής συμβουλευτικής ψυχολογίας και συγγραφέας, έχει βοηθήσει πολλά άτομα να αποκτήσουν καλύτερο έλεγχο της ζωής τους και να αντιμετωπίσουν προβλήματα που ταλαιπωρούν όλους μας, όπως είναι η ζήλια, ο θυμός, οι ενοχές και η ντροπή. Σκοπός του είναι να κατανοήσουν όλοι ότι η συναισθηματική ευεξία είναι εξίσου απαραίτητη με τη σωματική, αν θέλουμε να λεγόμαστε "υγιή" άτομα.

7,67 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

O Γουίντυ Nτράιντεν, ψυχοθεραπευτής, καθηγητής συμβουλευτικής ψυχολογίας και συγγραφέας, έχει βοηθήσει πολλά άτομα να αποκτήσουν καλύτερο έλεγχο της ζωής τους και να αντιμετωπίσουν προβλήματα που ταλαιπωρούν όλους μας, όπως είναι η ζήλια, ο θυμός, οι ενοχές και η ντροπή. Σκοπός του είναι να κατανοήσουν όλοι ότι η συναισθηματική ευεξία είναι εξίσου απαραίτητη με τη σωματική, αν θέλουμε να λεγόμαστε "υγιή" άτομα. H ουσία της φιλοσοφίας του έγκειται στο ότι, υιοθετώντας κάθε μέρα και μια νέα θετική σκέψη, εφαρμόζοντάς την και παρατηρώντας πώς αυτή επηρεάζει τις σκέψεις, τα αισθήματα και τις πράξεις μας, μπορούμε να καταπολεμήσουμε τις παράλογες πεποιθήσεις μας και να βελτιώσουμε την ψυχική μας υγεία. Στόχος της παρούσας συλλογής είναι να σας εμπνεύσει, να σας δώσει υλικό για περισυλλογή και να σας βοηθήσει να κατανοήσετε τον εαυτό σας και να ζείτε την κάθε ημέρα στο έπακρο.
Publications Date: 
2013
Book ISBN: 
960-03-4077-3
Book pages: 
128
Book Dimensions: 
11χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

O Γουίντυ Ντράιντεν γεννήθηκε στο Λονδίνο το 1950. Έχει δουλέψει στους τομείς της ψυχοθεραπείας και της συμβουλευτικής ψυχολογίας πάνω από είκοσι πέντε χρόνια και έχει γράψει ή επιμεληθεί περισσότερα από εκατό βιβλία. Είναι καθηγητής Συμβουλευτικής Ψυχολογίας στο κολέγιο Γκόλντσμιθ του Πανεπιστημίου του Λονδίνου.

Publications Date: 
2013
Book ISBN: 
960-03-4077-3
Book pages: 
128
Book Dimensions: 
11χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο