Product

Μια ματιά στο παρελθόν

Product

Μια ματιά στον κόσμο της Τζέιν Όστεν

Μια ματιά στο περιβάλλον

Κωδικός:
111283
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Μετά την έκδοση του βιβλίου αυτού, του Ντέηβιντ Σουζούκι και της Μπάρμπαρα Χέννερ, στον Καναδά και στην Αυστραλία, η προσαρμογή του στα ελληνικά αποτελεί μία προσπάθεια μύησης των παιδιών του τόπου μας στα προβλήματα του περιβάλλοντος. Πρόθεση των συγγραφέων είναι, με την απλοποίηση των επιστημονικών όρων, με ενδιαφέροντα παραδείγματα και εφικτά πειράματα, να γίνει η ανάγνωση του βιβλίου εύκολη και να προελκύσει την προσοχή των παιδιών.

10,13 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Μετά την έκδοση του βιβλίου αυτού, του Ντέηβιντ Σουζούκι και της Μπάρμπαρα Χέννερ, στον Καναδά και στην Αυστραλία, η προσαρμογή του στα ελληνικά αποτελεί μία προσπάθεια μύησης των παιδιών του τόπου μας στα προβλήματα του περιβάλλοντος. Πρόθεση των συγγραφέων είναι, με την απλοποίηση των επιστημονικών όρων, με ενδιαφέροντα παραδείγματα και εφικτά πειράματα, να γίνει η ανάγνωση του βιβλίου εύκολη και να προελκύσει την προσοχή των παιδιών. Η διαχείριση της γης τα επόμενα χρόνια θα είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που θα αντιμετωπίσουν ως ενήλικοι τα σημερινά παιδιά. Θα χρειαστεί να αναθεωρήσουν τη σχέση του ανθρώπου με τη Φύση και να ενταχθούν στο πλανητικό σύστημα. Το βιβλίο επιχειρεί μία εισαγωγή στην οικολογία ως νέα μορφή πολιτισμού και μοναδική πρόταση για να αποκατασταθεί η εύρυθμη λειτουργία και ο συντονισμός όλων των τροχών του πολύπλοκου μηχανισμού που λέγεται πλανήτης. Με τον πρόλογο αυτό, απευθύνω στα παιδιά ένα μήνυμα πίστης και ελπίδας ώστε, με τη δική τους συμβολή, να προχωρήσουμε σε μία συνειδητοποιημένη και υπεύθυνη ανθρώπινη κοινωνία. Νίκη Γουλανδρή
Publications Date: 
1996
Book ISBN: 
960-8477-01-8
Book pages: 
117
Book Dimensions: 
21χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Ντέιβιντ Σουζούκι είναι καθηγητής της γενετικής στο Πανεπιστήμιο της British Columbia του Καναδά. Επιφανής ακαδημαϊκός, αλλά και διάσημος για τους αγώνες του για το περιβάλλον. Είναι σπουδαίος συγγραφέας με διεθνή αναγνώριση. Με τα βιβλία του έχει καταφέρει να κάνει προσιτές στα παιδιά επιστημονικές και κοινωνικές απόψεις.

Publications Date: 
1996
Book ISBN: 
960-8477-01-8
Book pages: 
117
Book Dimensions: 
21χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο