Product

Μια παριζιάνικη ιστορία

Product

Μια παρτίδα σκάκι

Μια παρτίδα πόκερ

Κωδικός:
22601
Manufacturer: 
Description: 

Στον κάτω κόσμο δεν έχει θάλασσα. Ο Παύλος κοίταζε πάντοτε το λιμάνι. Θα μπορούσε να βγει με τη βροχή στο μπαλκόνι, ουρλιάζοντας "Ο-ΛΥ-ΜΠΙΑ-ΚΟΣ". Oι γείτονες θα καταλάβαιναν. Η θάλασσα θα έκανε πως ακούει. Θα έκλεινε την τζαμόπορτα, να κάνει την ένεση, να δει το κύμα και τις σταγόνες. Αλλά τώρα, ήταν εκεί που δεν είχε θάλασσα. Ήθελε νερό, αλλά κοίταζε τη λάβα. Συμβαίνουν αυτά στους πεθαμένους. Γνήσιος εκπρόσωπος της Generation-X, ο Χρήστος Ξανθάκης δεν είναι βέρος Αθηναίος.

5,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Στον κάτω κόσμο δεν έχει θάλασσα. Ο Παύλος κοίταζε πάντοτε το λιμάνι. Θα μπορούσε να βγει με τη βροχή στο μπαλκόνι, ουρλιάζοντας "Ο-ΛΥ-ΜΠΙΑ-ΚΟΣ". Oι γείτονες θα καταλάβαιναν. Η θάλασσα θα έκανε πως ακούει. Θα έκλεινε την τζαμόπορτα, να κάνει την ένεση, να δει το κύμα και τις σταγόνες. Αλλά τώρα, ήταν εκεί που δεν είχε θάλασσα. Ήθελε νερό, αλλά κοίταζε τη λάβα. Συμβαίνουν αυτά στους πεθαμένους. Γνήσιος εκπρόσωπος της Generation-X, ο Χρήστος Ξανθάκης δεν είναι βέρος Αθηναίος. Παρ' ότι τελείωσε το Φυσικό Αθηνών με Λίαν Καλώς, εγκατέλειψε την επιστήμη προς χάριν της δημοσιογραφίας. Έκτοτε δεν έχει σταματήσει να ταλαιπωρείται.
Publications Date: 
1996
Book ISBN: 
960-7140-83-4
Book pages: 
86
Book Dimensions: 
17χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Χρήστος Ξανθάκης γεννήθηκε στα Τρίκαλα Θεσσαλίας και είναι δημοσιογράφος. Ζει στην Αθήνα μαζί με τη Λήδα και τους γάτους Γορδούλη και Σουπιό. Έχει εκδώσει τη συλλογή διηγημάτων "Μια παρτίδα πόκερ" και τις ποιητικές συλλογές "Οι αόρατοι άνθρωποι", "Ξένα - Μοντέρνα", "Βερολίνο" και "Τζαζ".

Publications Date: 
1996
Book ISBN: 
960-7140-83-4
Book pages: 
86
Book Dimensions: 
17χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο