Product

Μικροί δημιουργοί του λόγου

Product

Μικροί έμποροι

Μικροί δυνάστες, ποτέ πια

Κωδικός:
87772
Manufacturer: 
Description: 

Η ανοχή των γονέων δεν εξασφαλίζει κατ' ανάγκη την ευτυχία των παιδιών. Επιθυμώντας να αποφύγουν την τιμωρία που προκαλεί δυσαρέσκεια, οι γονείς μετατρέπουν τα παιδιά τους σε αληθινούς τυράννους που δεν ανέχονται κανένα πειθαναγκασμό και αντιδρούν στην πίεση και στην απαγόρευση με επιθετικότητα και βία. Το φαινόμενο ενδυναμώνεται όσο το παιδί μεγαλώνει.
Μέσα από τις πολυάριθμες καθημερινές καταστάσεις της πρώιμης παιδικής ηλικίας μέχρι την εφηβεία, η ψυχαναλύτρια Κριστιάν Ολιβιέ τονίζει την ανάγκη της αυστηρότητας των γονιών απέναντι στα παιδιά τους.

13,05 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η ανοχή των γονέων δεν εξασφαλίζει κατ' ανάγκη την ευτυχία των παιδιών. Επιθυμώντας να αποφύγουν την τιμωρία που προκαλεί δυσαρέσκεια, οι γονείς μετατρέπουν τα παιδιά τους σε αληθινούς τυράννους που δεν ανέχονται κανένα πειθαναγκασμό και αντιδρούν στην πίεση και στην απαγόρευση με επιθετικότητα και βία. Το φαινόμενο ενδυναμώνεται όσο το παιδί μεγαλώνει. Μέσα από τις πολυάριθμες καθημερινές καταστάσεις της πρώιμης παιδικής ηλικίας μέχρι την εφηβεία, η ψυχαναλύτρια Κριστιάν Ολιβιέ τονίζει την ανάγκη της αυστηρότητας των γονιών απέναντι στα παιδιά τους.
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-218-354-3
Book pages: 
180
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Κριστιάν Ολιβιέ είναι ψυχαναλύτρια και συγγραφέας πολλών ψυχαναλυτικών βιβλίων που γνώρισαν μεγάλη επιτυχία. Έχει καθημερινή εκπομπή στην γαλλική τηλεόραση.

Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-218-354-3
Book pages: 
180
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο