Product

Μικροβιολογία

Product

Μικροβιολογία και μικροβιακή τεχνολογία

Μικροβιολογία και ανοσολογία

Κωδικός:
76750
Description: 

Πλουτίστε τις γνώσεις σας με το καλύτερο σύγγραμμα μικροβιολογίας και ανοσολογίας. Προσεγγίζοντας το θέμα με άμεσο και περιεκτικό τρόπο μαθαίνετε εύκολα τις ουσιώδεις αρχές και εδραιώνεται τις γνώσεις σας.
Με το βιβλίο αυτό η ανασκόπηση γίνεται πιο εύκολη και αποτελεσματική. Θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για κάθε είδους εξέταση με...
- συνοπτικό τρόπο που εξοικονομεί χρόνο
- σύγχρονα στοιχεία σε όλα τα θέματα
- περιληπτικούς πίνακες
- εικόνες.

45,64 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Πλουτίστε τις γνώσεις σας με το καλύτερο σύγγραμμα μικροβιολογίας και ανοσολογίας. Προσεγγίζοντας το θέμα με άμεσο και περιεκτικό τρόπο μαθαίνετε εύκολα τις ουσιώδεις αρχές και εδραιώνεται τις γνώσεις σας. Με το βιβλίο αυτό η ανασκόπηση γίνεται πιο εύκολη και αποτελεσματική. Θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για κάθε είδους εξέταση με... - συνοπτικό τρόπο που εξοικονομεί χρόνο - σύγχρονα στοιχεία σε όλα τα θέματα - περιληπτικούς πίνακες - εικόνες. Οι Βασικές Αρχές Μικροβιολογίας και Ανοσολογίας έχουν ευανάγνωστο κείμενο με συμπυκνωμένο περιεχόμενο των κεφαλαίων. Τα θέματα που καλύπτονται είναι - γενική μικροβιολογία - παθογόνα μικρόβια - ιολογία - ιατρική μυκητολογία - ανοσία και ανοσογόνα - αρχιτεκτονική των μικροβίων ιατρικής σημασίας - γενετική των μικροβίων σχετική με την αντοχή στα αντιβιοτικά και την παραγωγή εμβολίων - και πολλά άλλα!
Subtitle: 
Βασικές αρχές
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-394-154-9
Book pages: 
270
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Βασικές αρχές
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-394-154-9
Book pages: 
270
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο