Product

Μπιλ ο ήρωας του γαλαξία

Product

Μπίλης Μπιζέλης: Οι συσκευές του Μάνου Μανιτάρη

Μπίλη ο τίγρης

Κωδικός:
87034
Manufacturer: 
Description: 

... Ο Λάκης βλέπει τον σκούρο όγκο να πλησιάζει. Κάτω το κεφάλι, τα αυτιά σηκωμένα η καμπούρα της ράχης να προβάλει πάνω απ' τα χόρτα σαν πτερύγιο καρχαρία. Το θηρίο περπατάει αργά, με χάρη, σαν σε αργή κίνηση. Μια μεγάλη γάτα, μόνο που οι γάτες δεν σκοτώνουν ανθρώπους. Ο άνεμος αλλάζει, στον άνθρωπο φτάνει η έντονη μυρωδιά του ζώου. Κάνει μερικά βήματα πίσω, η τίγρης αντιλαμβάνεται την κίνηση και σταματάει. Η ουρά κατεβαίνει προς τα κάτω, το θηρίο προχωράει αργά και αποφασιστικά προς τα μπρος και ο άνθρωπος στέκει ακίνητος και κοιτάζει. Τώρα μπορεί να τον φτάσει με τρεις δρασκελιές.

8,92 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

... Ο Λάκης βλέπει τον σκούρο όγκο να πλησιάζει. Κάτω το κεφάλι, τα αυτιά σηκωμένα η καμπούρα της ράχης να προβάλει πάνω απ' τα χόρτα σαν πτερύγιο καρχαρία. Το θηρίο περπατάει αργά, με χάρη, σαν σε αργή κίνηση. Μια μεγάλη γάτα, μόνο που οι γάτες δεν σκοτώνουν ανθρώπους. Ο άνεμος αλλάζει, στον άνθρωπο φτάνει η έντονη μυρωδιά του ζώου. Κάνει μερικά βήματα πίσω, η τίγρης αντιλαμβάνεται την κίνηση και σταματάει. Η ουρά κατεβαίνει προς τα κάτω, το θηρίο προχωράει αργά και αποφασιστικά προς τα μπρος και ο άνθρωπος στέκει ακίνητος και κοιτάζει. Τώρα μπορεί να τον φτάσει με τρεις δρασκελιές. Η ουρά ξαφνικά ανεβαίνει προς τα πάνω με έπαρση, ένα συντριβάνι εκτοξεύεται και ψεκάζει τα χόρτα, τα πισινά πόδια σκάβουν το χώμα...
Subtitle: 
Διηγήματα
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-87298-8-2
Book pages: 
139
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Χίος
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Μιχάλης Σπέγγος γεννήθηκε στα Γιάννενα το 1963. Σπούδασε πυρηνική φυσική. Έχουν εκδοθεί τα έργα του: "Περί αισθημάτων", μυθιστόρημα (Νέα Σύνορα, 2001), "Η τελευταία συγγνώμη", μυθιστόρημα (Ελληνικά Γράμματα, 2002), "Μπίλη ο τίγρης", διηγήματα (Αιγέας, 2004), "Η εξομολόγηση ενός πυρηνικού φυσικού" (2004), "Μ' αεροπλάνα και βαπόρια", Δέκα μικρά κεφάλαια, κι ένα μεγάλο, που τα συνδέει λιγότερο ή περισσότερο η μουσική του Διονύση Σαββόπουλου (2005), "Imperium", (2007), "Το στοίχημα των ανθρώπων", (2011) κ.ά.

Subtitle: 
Διηγήματα
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-87298-8-2
Book pages: 
139
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Χίος
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο