Κατηγορίες
 
- Xριστουγεννιάτικα βιβλία - Δώρα
- ΔΩΡΕΑΝ ΒΙΒΛΙΑ -
eBooks
Βιογραφίες
Γενικά βιβλία
Γεύση Διατροφή
Γλώσσα
Εφαρμοσμένες επιστήμες
Θρησκεία
Ιστορία. Γεωγραφία
Καλές τέχνες
Κοινωνικές επιστήμες
Λογοτεχνία
Φιλοσοφία
Φιλοσοφία. Παραφυσικά φαινόμενα. Ψυχολογία
Φυσικές και θετικές επιστήμες
 
   Προσφορές
 
prosfores
 
   Ψηφοφορίες
 
Αγοράζετε μεταχειρισμένα βιβλία:
Σε καμιά περίπτωση.
Μονό σε περίπτωση που δεν υπάρχει καινούργιο.
Γιατί όχι; Αν είναι σε καλή κατάσταση.
Ναι, είναι πολύ πιο οικονομικό.
[ Αποτελέσματα ]
73045 Ψήφοι
115 Σχόλια
 
   Facebook
Μπαχαρικά και βότανα στην κουζίνα

Μπαχαρικά και βότανα στην κουζίνα

Κωδικός: 103477

Περιγραφή, ιδιότητες, συμβουλές, συνταγές και μίγματα
Συγγραφέας: Γιώτης, Αλέξανδρος
Εκδότης: Le Monde / Les Livres du Tourisme
ISBN: 960-8382-08-4
Έτος Έκδοσης: 2006
Κωδικός προϊόντος: 103477

Λιανική τιμή:19.36EUR

τιμή bibliopolio.gr 17.42EUR

Έκπτωση: 1.94EUR
10%

 
Αποστολή σε<br> 1-2 ημέρες. Αποστολή σε
1-2 ημέρες.

Ποσότητα


Περιγραφή Είδους: Βιβλίο

Το βιβλίο Μπαχαρικά & Βότανα στην Κουζίνα στόχο έχει να μας μυήσει στα γευστικά και αρωματικά μυστικά της μαγειρικής.
Στο βιβλίο περιγράφονται οι ιδιότητες των μπαχαρικών και των βοτάνων, δίνονται συμβουλές, συνταγές, παρουσιάζονται ιστορικά και λαογραφικά στοιχεία και περιγράφονται διάφορα μείγματα.
Τα μπαχαρικά και τα βότανα τα τελευταία χρόνια επιστρέφουν στη μαγειρική προσφέροντας συναρπαστικές γευστικές εμπειρίες.
Πέρα από τη σύντομη ιστορική αναδρομή των μπαχαρικών και των βοτάνων, με αναφορές στις χώρες προέλευσής τους, την ανάλυση της γεύσης τους και την κατάταξη τους σε κατηγορίες, γίνεται και η μέτρηση της έντασής τους. Επιπλέον, δίνονται τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε μπαχαρικού ή βοτάνου και παρουσιάζονται οι γευστικότεροι εδεσματολογικοί συνδυασμοί, καθώς και νοστιμότατες συνταγές από όλον τον κόσμο.
Τέλος, δίνονται οι πλήρεις δοσολογίες για μερικά από τα διασημότερα αρωματικά - γευστικά μείγματα της διεθνούς γαστρονομίας.


Λεπτομέρειες Είδους: Βιβλίο

Υπότίτλος: Περιγραφή, ιδιότητες, συμβουλές, συνταγές και μίγματα
Κωδικός προϊόντος: 103477
ISBN: 960-8382-08-4
Γλώσσα: Ελληνικά
Μήνας Έκδοσης: Δεκεμβρίος
Έτος Έκδοσης: 2006
Τόπος Έκδοσης: Αθήνα
Αριθμός Σελίδων: 132
Είδος: Βιβλίο
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόμοι: 1
Διαστάσεις: 22χ11



Γιώτης, Αλέξανδρος

Ο Αλέξανδρος Α Γιώτης δημοσιογράφος γαστρονόμος σπούδασε ψυχοκοινωνιολογία και δημοσιογραφία στο Πανεπιστήμιο του Μπορντό στη Γαλλία Εργάστηκε στη γαλλική ραδιοφωνία στο Παρίσι και ως ανταποκριτής στην Αθήνα Συμμετείχε ως ιδρυτικό στέλεχος στη δημιουργία του πρώτου μη κρατικού ραδιοφώνου του "Αθήνα 984" και στη συνέχεια δεκάδων άλλων ραδιοσταθμών στην Ελλάδα και στην Κύπρο Εξετέλεσε δεκάδες δημοσιογραφικές αποστολές σε Σαχάρα Ισραήλ Ισπανία Ελβετία Ολλανδία Αφρική Γαλλία και Ελλάδα Κριτικός γαστρονομίας από το 1983 εδεσματολόγος και μελετητής της μαγειρικής παράδοσης ιστορίας και λαογραφίας έχει δημοσιεύσει συγγράμματα καθώς και άρθρα σε περιοδικά και εφημερίδες Δίδαξε Ιστορία Μαγειρικής και Διατροφής και Διεθνή Γαστρονομία στον Εκπαιδευτικό Όμιλο Le Monde Ως γαστρονομικός σύμβουλος ή διευθυντής κουζίνας είχε συνεργαστεί με γνωστά εστιατόρια ανά την Ελλάδα Έφυγε από τη ζωή στις 12 Νοεμβρίου 2011 στα πενήντα οχτώ του χρόνια

Άλλα βιβλία του συγγραφέα

Γλωσσάριο μαγειρικής  Εδεσματολόγιον Ηπείρου    Νόστιμον και υγιεινόν  Νόστιμον νηστίσιμον  

 
 
 
 
Δεν υπάρχουν κριτικές προϊόντων.
 
 
 
Γράψτε μια νέα κριτική
 
 
 
   Σχετικές κατηγορίες
Μαγειρική Μπαχαρικά
 
 
 
   Καλάθι αγορών
 
Αδειο καλάθι
 
Δωρεάν αποστολή  με παραγγελίες άνω των 70.00EUR στην Ελλάδα.
 
   Εκδότής
 
Le Monde / Les Livres du Tourisme
Αλλα προϊόντα
 
   Παλιά & σπάνια βιβλία
 
 
   Σπάνια Βιβλία
 

Ο μυστικός κώδικας του Πυθαγόρα και η αποκρυπτογράφησι της διδασκαλίας του
15.00EUR
 
   Ειδοποιήσεις
 
ΕιδοποιήσειςΕιδοποιείστε με για
αλλαγές/ανανεώσεις
του προϊόντος
Μπαχαρικά και βότανα στην κουζίνα
 
Powered by osCommerce
Copyright ©2002-2019 geostatik & bibliopolio.gr . All rights reserved.