Product

Μπορεί κάποιος να πηδήξει πάνω από τον ίσκιο του;

Product

Μπορεί να υπάρξει ευτυχισμένος γάμος

Μπορεί να γίνει επανάσταση σήμερα;

Κωδικός:
70115
Description: 

Η δεκαετία του '90 τελειώνει διαφορετικά απ' ότι ξεκίνησε. Τότε κυριαρχούσαν οι αντιλήψεις ότι οι επαναστάσεις ανήκουν στο παρελθόν, ότι η πλειοψηφία του κόσμου ούτε έχει τη διάθεση, ούτε μπορεί να συγκρουστεί με το σύστημα της αγοράς.
Όμως οι καιροί αλλάζουν. Η αυγή της νέας χιλιετηρίδας, βρίσκει εκατομμύρια εργαζόμενους και νεολαία να δίνουν σκληρές μάχες από την Ινδονησία μέχρι τα εργοστάσια της Τζένεραλ Μότορς στις ΗΠΑ, από τους δρόμους της Αθήνας και του Παρισιού μέχρι το Σάο Πάολο της Βραζιλίας.

2,74 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η δεκαετία του '90 τελειώνει διαφορετικά απ' ότι ξεκίνησε. Τότε κυριαρχούσαν οι αντιλήψεις ότι οι επαναστάσεις ανήκουν στο παρελθόν, ότι η πλειοψηφία του κόσμου ούτε έχει τη διάθεση, ούτε μπορεί να συγκρουστεί με το σύστημα της αγοράς. Όμως οι καιροί αλλάζουν. Η αυγή της νέας χιλιετηρίδας, βρίσκει εκατομμύρια εργαζόμενους και νεολαία να δίνουν σκληρές μάχες από την Ινδονησία μέχρι τα εργοστάσια της Τζένεραλ Μότορς στις ΗΠΑ, από τους δρόμους της Αθήνας και του Παρισιού μέχρι το Σάο Πάολο της Βραζιλίας. Μπορούν αυτοί οι αγώνες ν' αλλάξουν την κοινωνία; Είμαστε αναγκασμένοι να περιμένουμε τις εκλογές και την κάλπη ή υπάρχει άλλη διέξοδος; Αυτό το βιβλίο υποστηρίζει ότι η ανατροπή του συστήματος είναι πιο επίκαιρη από ποτέ άλλοτε τις τελευταίες δεκαετίες και εξηγεί τι σημαίνει εργατική επανάσταση και ποιοι έχουν τη δύναμη να την κάνουν και να κτίσουν μια νέα κοινωνία απαλλαγμένη από το κυνήγι του κέρδους, τη φτώχεια, τον πόλεμο, τον ρατσισμό.
Publications Date: 
1999
Book ISBN: 
960-7967-08-9
Book pages: 
43
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Μαρία Στύλλου είναι ηγετικό μέλος του ΣΕΚ και υπεύθυνη έκδοσης του περιοδικού "Σοσιαλισμός από τα Κάτω".

Publications Date: 
1999
Book ISBN: 
960-7967-08-9
Book pages: 
43
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο