Product

Να ξετουρκέψουμε τη γλώσσα μας

Product

Να παγιδεύσεις μια όαση

Να ξυπνήσουμε επιτέλους!

Κωδικός:
178155
Description: 

Ο συγγραφέας δεν ισχυρίζεται ότι είναι παντογνώστης, ώστε να μπορεί να έχει γνώμη επί παντός επιστητού. Ούτε ότι είναι αλάθητος.

Όμως, όντας θετικός επιστήμονας, έχει μάθει να χρησιμοποιεί συστηματικά, παντού και πάντοτε, τη Λογική. Εξοργίζεται λοιπόν όταν διαπιστώνει ότι αυτή καθημερινά όχι μόνον παραμερίζεται αλλά και συστηματικά διαστρέφεται· και ότι η Αλήθεια έχει εξαφανιστεί από τη ζωή μας.

6,58 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ο συγγραφέας δεν ισχυρίζεται ότι είναι παντογνώστης, ώστε να μπορεί να έχει γνώμη επί παντός επιστητού. Ούτε ότι είναι αλάθητος. Όμως, όντας θετικός επιστήμονας, έχει μάθει να χρησιμοποιεί συστηματικά, παντού και πάντοτε, τη Λογική. Εξοργίζεται λοιπόν όταν διαπιστώνει ότι αυτή καθημερινά όχι μόνον παραμερίζεται αλλά και συστηματικά διαστρέφεται· και ότι η Αλήθεια έχει εξαφανιστεί από τη ζωή μας. Αυτό που ο συγγραφέας με σιγουριά μπορεί να πει είναι ότι σήμερα, αν δεν δράσουμε αμέσως και δεν αλλάξουμε την οργάνωση της κοινωνίας μας, οδηγούμαστε τάχιστα σε Κοινωνική και Οικολογική Καταστροφή, ότι δηλαδή ακολουθούμε απαρέγκλιτα πορεία αυτοκτονίας! Σ' αυτή την κατάσταση μας έχει οδηγήσει η αδράνειά μας. Αλλά φτάνει πια: Είναι καθήκον μας επιτακτικό να αγωνιστούμε για μια Κοινωνία που βάζει τον Άνθρωπο πάνω από το χρήμα, για μια Κοινωνία που σέβεται τον Άνθρωπο - αλλά και τη Φύση!
Subtitle: 
Φτάσαμε πια στον γκρεμό
Publications Date: 
2012
Book ISBN: 
960-531-291-3
Book pages: 
106
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Φτάσαμε πια στον γκρεμό
Publications Date: 
2012
Book ISBN: 
960-531-291-3
Book pages: 
106
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο