Product

Νεράιδες

Product

Νεράιδες

Νεράιδες

Κωδικός:
145587
Αuthor: 
Description: 

Ένα μεγάλο και πολυτελές εκδοτικό επίτευγμα, εμπνευσμένο από τον γνωστότερο καλλιτέχνη του χώρου.

Η απαρχή μιας σειράς που έχει γοητεύσει εκατομμύρια ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ένα πραγματικό κομψοτέχνημα, αλλά και μοναδικό κλειδί για τις πύλες ενός κόσμου μαγικού. Επιτέλους, βρίσκεται και στην Ελλάδα, στα χέρια όσων θέλουν να "δραπετεύσουν" στο μαγευτικό νεραϊδόκοσμο.

32,90 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ένα μεγάλο και πολυτελές εκδοτικό επίτευγμα, εμπνευσμένο από τον γνωστότερο καλλιτέχνη του χώρου. Η απαρχή μιας σειράς που έχει γοητεύσει εκατομμύρια ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο. Ένα πραγματικό κομψοτέχνημα, αλλά και μοναδικό κλειδί για τις πύλες ενός κόσμου μαγικού. Επιτέλους, βρίσκεται και στην Ελλάδα, στα χέρια όσων θέλουν να "δραπετεύσουν" στο μαγευτικό νεραϊδόκοσμο.
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-6868-09-5
Book pages: 
166
Book Dimensions: 
30χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Brian Froud,, συνεχίζει να ζωγραφίζει νεράιδες, ενώ πολλά από τα βιβλία του είναι Best Seller. Έχει εργαστεί στον κινηµατογράφο σχεδιάζοντας ξωτικά και µαγικά αντικείµενα για διάφορους σκηνοθέτες. Από τις σηµαντικότερες συνεργασίες του ήταν αυτή µε τον Jimmy Henson (των Μάπετς) για την ταινία "Ο µαύρος Κρύσταλλος", ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε µε µεγάλη εκδοτική επιτυχία το βιβλίο του "Καλές Νεράιδες / Κακές Νεράιδες" ("Good Faeries / Bad Faeries").

Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-6868-09-5
Book pages: 
166
Book Dimensions: 
30χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο