Product

Νερό: Πηγή ζωής

Product

Νεροκυλώντας

Νερό: Πηγή ζωής

Κωδικός:
177341
Description: 

Το παρόν έντυπο με τίτλο: "Νερό: Πηγή ζωής, μια διεπιστημονική προσέγγιση", απευθύνεται σε αυτούς που ενδιαφέρονται για την πολιτιστική κληρονομιά της πόλης μας, με το όνομα "Πάτραι", την πορεία της μέσα στο χρόνο, την ανάδειξη και αξιοποίηση της, που σχετίζεται διεπιστημονικά με το νερό.

Σκοπός της μελέτης - έρευνας - καταγραφής είναι η ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων που διαθέτει η πόλη μας με τη συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας, τοπικής αυτοδιοίκησης και διεπιστημονικής - πολυεπιστημονικής συνεργασίας.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το παρόν έντυπο με τίτλο: "Νερό: Πηγή ζωής, μια διεπιστημονική προσέγγιση", απευθύνεται σε αυτούς που ενδιαφέρονται για την πολιτιστική κληρονομιά της πόλης μας, με το όνομα "Πάτραι", την πορεία της μέσα στο χρόνο, την ανάδειξη και αξιοποίηση της, που σχετίζεται διεπιστημονικά με το νερό. Σκοπός της μελέτης - έρευνας - καταγραφής είναι η ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων που διαθέτει η πόλη μας με τη συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας, τοπικής αυτοδιοίκησης και διεπιστημονικής - πολυεπιστημονικής συνεργασίας. Τέλος την προβολή της στο διαδίκτυο με σκοπό την προοπτική της που θα είναι Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης το 2006, με τη χρήση των νέων τεχνολογιών και της τηλεεκπαίδευσης.
Subtitle: 
Μια διεπιστημονική προσέγγιση
Publications Date: 
2005
Book pages: 
169
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Πάτρα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Μια διεπιστημονική προσέγγιση
Publications Date: 
2005
Book pages: 
169
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Πάτρα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο