Product

Νηπιαγωγάκια εν δράσει!

Product

Νηπιαγωγάκια εν δράσει!

Νηπιαγωγάκια εν δράσει!

Κωδικός:
124926
Manufacturer: 
Description: 

Το βιβλίο αυτό είναι ειδικά γραμμένο για παιδιά ηλικίας 5-6 ετών. Έχει σχεδιαστεί, για να συντροφεύει το παιδί με ουσιαστικό και δημιουργικό τρόπο καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς, συμπληρώνοντας και βοηθώντας το να εμπεδώσει τις βασικές ενότητες που διδάσκονται στο νηπιαγωγείο. Οι δραστηριότητες που περιέχονται είναι δομημένες εξελικτικά, έτσι ώστε να διευκολύνουν τη μαθησιακή προσπάθεια μέσα από δημιουργικές διαδικασίες.

11,25 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το βιβλίο αυτό είναι ειδικά γραμμένο για παιδιά ηλικίας 5-6 ετών. Έχει σχεδιαστεί, για να συντροφεύει το παιδί με ουσιαστικό και δημιουργικό τρόπο καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς, συμπληρώνοντας και βοηθώντας το να εμπεδώσει τις βασικές ενότητες που διδάσκονται στο νηπιαγωγείο. Οι δραστηριότητες που περιέχονται είναι δομημένες εξελικτικά, έτσι ώστε να διευκολύνουν τη μαθησιακή προσπάθεια μέσα από δημιουργικές διαδικασίες. Εμπέδωση των εννοιών, προγραφικές ασκήσεις, κατασκευές, ζωγραφική, εισαγωγή και επαφή με την ποίηση, ταξίδι στην Ελληνική Μυθολογία με τον Αριστοφάνη, παιχνίδια, τραγούδια, γνωριμία με τους αριθμούς, γλωσσική ανάπτυξη και εμπλουτισμός λεξιλογίου και οι βασικές ενότητες, που αναδύονται μέσα στην τάξη του νηπιαγωγείου, παρελαύνουν στις σελίδες του, προετοιμάζοντας το παιδί για την είσοδο στο Δημοτικό σχολείο. Αν είσαι νηπιαγωγάκι 5-6 ετών αυτό το βιβλίο είναι για σένα! Ταξίδεψε στις πολύχρωμες σελίδες του και με τη φαντασία σου, φτάσε ως το φεγγάρι! Κι όταν φτάσεις εκεί, θα σου αξίζουν πολλά μπράβο και αγκαλιές, γιατί κατάφερες όχι μόνο να μάθεις πολλά πράγματα αλλά και να διασκεδάσεις όλη τη χρονιά!! Κι όλοι θα πουν πως πράγματι είσαι ένα νηπιαγωγάκι εν δράσει!
Subtitle: 
Δραστηριότητες για παιδιά 5-6 ετών
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-8288-46-0
Book pages: 
174
Book Dimensions: 
28χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Φαίη Χανή γεννήθηκε στις 7-5-69 στην Αθήνα. Σπούδασε στο Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάστηκε ως νηπιαγωγός από το 1994 σε ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς και νηπιαγωγεία ενώ από το 2000 στη δημόσια εκπαίδευση.
Παράλληλα συνεργάστηκε με το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου (Ε.ΚΕ.ΒΙ.) από το 1994 εως το 1999 παρουσιάζοντας σε εκθέσεις βιβλίου "Τα παραμύθια της γαλάζιας γραμμής" και συμμετέχοντας ενεργά στην υλοποίηση του προγράμματος "Μ' ένα βιβλίο πετάω". Έχει ασχοληθεί με παρουσιάσεις παιδικών βιβλίων, που πλαισιώνονταν πάντα από κατασκευές - μικρά ταξίδια στον κόσμο των εικαστικών. Από το 1999 έως σήμερα συνεργάζεται με το Δήμο Πετρούπολης, οργανώνοντας και υλοποιώντας προγράμματα εικαστικών για το "Εργαστήρι Δημιουργικής Απασχόλησης" που απευθύνονται σε παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας.
Συνεργάζεται με το διμηνιαίο παιδαγωγικό περιοδικό "Παράθυρο στην εκπαίδευση του παιδιού", εκδόσεις Ωρίων -στήλη χειροτεχνίας.
Διδάσκει τεχνικά και εικαστική αγωγή σε δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ), ειδικότητα προσχολική αγωγή - δραστηριότητες δημιουργίας και έκφρασης.

Subtitle: 
Δραστηριότητες για παιδιά 5-6 ετών
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-8288-46-0
Book pages: 
174
Book Dimensions: 
28χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο