Product

Νους, εγκέφαλος και επιστήμη

Product

Νοώντας το γιατί μας δυστυχούνε!

Νους, σώμα, πνεύμα

Κωδικός:
86886
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

To βιβλίο αυτό, γράφτηκε από την διεθνώς καταξιωμένη Dr Page, βασισμένο στα μαθήματα "Spirit in practice" ("Το πνεύμα σε εφαρμογή") που η ίδια παραδίδει σε θεραπευτές της ορθόδοξης και συμπληρωματικής ιατρικής.
Σκοπός του βιβλίου είναι: -Να βελτιώσει την κατανόηση της σχέσης του σώματος με το νου -Να βοηθήσει τους ανθρώπους να μειώσουν τα επίπεδα του άγχους τους. -Να αυξήσει την αντίληψή μας για τις λεπτές ενεργειακές διεργασίες και τα αποτελέσματά τους. Να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να "αφυπνίσουν" τον Εσωτερικό Θεραπευτή τους.

30,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

To βιβλίο αυτό, γράφτηκε από την διεθνώς καταξιωμένη Dr Page, βασισμένο στα μαθήματα "Spirit in practice" ("Το πνεύμα σε εφαρμογή") που η ίδια παραδίδει σε θεραπευτές της ορθόδοξης και συμπληρωματικής ιατρικής. Σκοπός του βιβλίου είναι: -Να βελτιώσει την κατανόηση της σχέσης του σώματος με το νου -Να βοηθήσει τους ανθρώπους να μειώσουν τα επίπεδα του άγχους τους. -Να αυξήσει την αντίληψή μας για τις λεπτές ενεργειακές διεργασίες και τα αποτελέσματά τους. Να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να "αφυπνίσουν" τον Εσωτερικό Θεραπευτή τους. Μέσω πολλών ασκήσεων διαλογισμού και καθοδηγούμενου οραματισμού, ο αναγνώστης αυτού του βιβλίου εμβαθύνει στη σχέση των σκέψεων, των συναισθημάτων και της προσωπικότητάς του με την υγεία και την καλή της κατάσταση, σε όλα τα επίπεδα.
Subtitle: 
Βιβλίο ασκήσεων
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-8267-06-4
Book pages: 
170
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Βιβλίο ασκήσεων
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-8267-06-4
Book pages: 
170
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο