Product

Ντολτσίνα

Product

Ντομάτα

Ντόλυ Σίτυ

Κωδικός:
40763
Description: 

Η νεαρή γιατρός Ντόλυ ζει σε μια μεταμοντέρνα πόλη-εφιάλτη όπου κυριαρχεί η γραφειοκρατία και βασιλεύει το παράλογο. Η ίδια πάσχει από μια σπάνια μορφή μανίας -να βρει μέχρι πού μπορεί να φτάσει ο νόμος των πιθανοτήτων στη ζωή- και βρίσκει καταφύγιο στα πειραματόζωά της. Μια μέρα ανακαλύπτει τυλιγμένο σε μια σακούλα απορριμάτων ένα μελανιασμένο και ασθενικό μωρό. Η ανακάλυψη αυτή θα ανατρέψει όλη την κανονική ροή της ζωής της.

10,55 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η νεαρή γιατρός Ντόλυ ζει σε μια μεταμοντέρνα πόλη-εφιάλτη όπου κυριαρχεί η γραφειοκρατία και βασιλεύει το παράλογο. Η ίδια πάσχει από μια σπάνια μορφή μανίας -να βρει μέχρι πού μπορεί να φτάσει ο νόμος των πιθανοτήτων στη ζωή- και βρίσκει καταφύγιο στα πειραματόζωά της. Μια μέρα ανακαλύπτει τυλιγμένο σε μια σακούλα απορριμάτων ένα μελανιασμένο και ασθενικό μωρό. Η ανακάλυψη αυτή θα ανατρέψει όλη την κανονική ροή της ζωής της. Θέλοντας να απομυθοποιήσει το μητρικό πρότυπο, καθώς και τον αυτοκαταστροφικό κόσμο που μας περιβάλλει, η Όρλυ Κάστελ-Μπλουμ συνθέτει ένα συγκλονιστικό μωσαϊκό στο οποίο συνυπάρχουν η βία, η ευφυΐα και η τρέλα. Το "Ντόλυ Σίτυ" γίνεται ο τόπος συνάντησης των πιο μύχιων φόβων μας και κρούει τον κώδωνα κινδύνου στο σύγχρονο άνθρωπο με την αμεσότητα και την οξύτητα του λόγου της, αλλά και το σαρκαστικό της χιούμορ.
Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2000
Book ISBN: 
960-03-2754-8
Book pages: 
162
Book Dimensions: 
22χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

H Όρλυ Kάστελ-Mπλουμ γεννήθηκε το 1960 στο Tελ Aβίβ. Σπούδασε κινηματογράφο στο εκεί πανεπιστήμιο.
Tο "Nτόλυ Σίτυ" την έκανε γνωστή έξω από τα σύνορα της πατρίδας της, αφού έχει ήδη μεταφραστεί στις κυριότερες ευρωπαϊκές γλώσσες. Έχει συμπεριληφθεί στη Συλλογή Aντιπροσωπευτικών Έργων της OYNEΣKO και έχει βραβευτεί με το Bραβείο του Πρωθυπουργού στο Iσραήλ.

Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2000
Book ISBN: 
960-03-2754-8
Book pages: 
162
Book Dimensions: 
22χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο