Product

Ν. Νικολάου

Product

Ν. Χαλκιδική

Ν. Ρ.

Κωδικός:
14012
Description: 

Η τελευταία συλλογή διηγημάτων ενός διάσημου Ιάπωνα συγγραφέα έχει τον τίτλο "Ν·Ρ". Το βιβλίο είναι γραμμένο στ' αγγλικά, γιατί ο συγγραφέας του ζει στη Βοστόνη, και όλα δείχνουν ότι μάλλον δε θα κυκλοφορήσει στη γενέτειρά του, την Ιαπωνία: κάθε φορά που κάποιος αναλαμβάνει να το μεταφράσει, τον σταματά ο θάνατος.

15,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η τελευταία συλλογή διηγημάτων ενός διάσημου Ιάπωνα συγγραφέα έχει τον τίτλο "Ν·Ρ". Το βιβλίο είναι γραμμένο στ' αγγλικά, γιατί ο συγγραφέας του ζει στη Βοστόνη, και όλα δείχνουν ότι μάλλον δε θα κυκλοφορήσει στη γενέτειρά του, την Ιαπωνία: κάθε φορά που κάποιος αναλαμβάνει να το μεταφράσει, τον σταματά ο θάνατος. Τέσσερις νέοι άνθρωποι, που συνδέονται στενά με το συγγραφέα και τη δουλειά του, βρίσκονται παγιδευμένοι από το "Ν·Ρ", χαμένοι μέσα στα μυστικά και στις αυτοκτονίες που το συνοδεύουν. Και μόνο με τη βοήθεια του λυτρωτικού μηνύματος που κρύβει το τελευταίο διήγημα θα καταφέρουν να ξεφύγουν από την κατάρα που τους απειλεί. Το "Ν·Ρ" είναι ένα εξαιρετικά δυνατό μυθιστόρημα πάνω στη φύση της αγάπης και των ταμπού που τη συνοδεύουν και ταυτόχρονα αποδεικνύει ότι η Μπανάνα Γιοσιμότο θεωρείται δίκαια ως μια από τις σημαντικότερες συγγραφείς της Ιαπωνίας.
Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
1995
Book ISBN: 
960-03-0909-4
Book pages: 
175
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Μπανάνα Γιοσιμότο, η γνωστότερη σύγχρονη συγγραφέας της Ιαπωνίας, γεννήθηκε στο Τόκιο το 1964. Κόρη ενός περίφημου στην πατρίδα της δοκιμιογράφου και κριτικού λογοτεχνίας, η Γιοσιμότο, ήδη με το πρώτο της βιβλίο "Kitchen" (μτφρ. Άμπυ Ράικου, Εκδ. Καστανιώτη 1993), έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής σ' ένα νεανικό αναγνωστικό κοινό σ' όλο τον κόσμο. Στην Ελλάδα κυκλοφορούν επίσης τα μυθιστορήματά της "Ν. Ρ" (μτφρ. Ερρίκος Μπαρτζινόπουλος, Εκδ. Καστανιώτη 1995), "Αμρίτα" (μτφρ. Άγγελος Παναγιώτου, Εκδ. Καστανιώτη 1998), η συλλογή διηγημάτων "Σαύρα" (μτφρ. Ερρίκος Μπαρτζινόπουλος, Εκδ. Καστανιώτη 1996) και οι νουβέλες "Γυναίκες σε λήθαργο" (μτφρ. Ιλάειρα Διονυσοπούλου, Εκδ. Καστανιώτη 2002). Έχει κερδίσει πολλά βραβεία στην Ιαπωνία και στο εξωτερικό και τα βιβλία της βρίσκονται μόνιμα στις λίστες με τις μεγαλύτερες πωλήσεις.

Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
1995
Book ISBN: 
960-03-0909-4
Book pages: 
175
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο