Product

Ξένοι στη Βενετία

Product

Ξένοι στην πόλη

Ξένοι στη Βενετία

Κωδικός:
75837
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Βενετία, 17ος αιώνας. Η πόλη βρίσκεται σε αναβρασμό. Στην αγορά, σπάνια έργα τέχνης αλλάζουν χέρια με κάθε λογής τίμημα. Στα σαλόνια, οι ίντριγκες και οι συνωμοσίες καθορίζουν την πορεία της Γαληνοτάτης, αν όχι κι ολάκερης της Ευρώπης. Στις θάλασσες, πειρατές δρουν ανεξέλεγκτα και πολύτιμα φορτία εξαφανίζονται. Στην Ανατολή, οι νέες αγορές ελκύουν πλούσιους εμπόρους αλλά και αδίστακτους τυχοδιώκτες.

7,17 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Βενετία, 17ος αιώνας. Η πόλη βρίσκεται σε αναβρασμό. Στην αγορά, σπάνια έργα τέχνης αλλάζουν χέρια με κάθε λογής τίμημα. Στα σαλόνια, οι ίντριγκες και οι συνωμοσίες καθορίζουν την πορεία της Γαληνοτάτης, αν όχι κι ολάκερης της Ευρώπης. Στις θάλασσες, πειρατές δρουν ανεξέλεγκτα και πολύτιμα φορτία εξαφανίζονται. Στην Ανατολή, οι νέες αγορές ελκύουν πλούσιους εμπόρους αλλά και αδίστακτους τυχοδιώκτες. Και μέσα σ' όλα αυτά, ο Ντάνιελ Φάραρ, ένας νέος άντρας που κυνηγά την τύχη του. Ψυχρά υπολογιστικός, βρίσκεται αντιμέτωπος με ξεπεσμένους ευγενείς και βαθύπλουτους εμπόρους. Απ' όλους κάτι έχει να κερδίσει, αλλά η ψυχή του άλλα λαχταρά. Η πανέμορφη Ντιάνα, ο Ραφαέλο Μότα, ο Βιμ ο Ολλανδός είναι μερικά μόνο από τα πρόσωπα που τον πλαισιώνουν, κι άλλοτε τον βοηθούν, άλλοτε τον απομακρύνουν από τις επιδιώξεις του. Ένα ατμοσφαιρικό ιστορικό μυθιστόρημα, ένα μαγευτικό σεργιάνι στα στενά δρομάκια της Βενετίας και στα μαγευτικά κανάλια της.
Subtitle: 
Ιστορικό μυθιστόρημα
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-274-721-8
Book pages: 
343
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Γιαέλ Γκιλαντί γεννήθηκε από Σκοτσέζους γονείς στη Νέα Ζηλανδία και σπούδασε οικονομικές επιστήμες καθώς και αγγλική φιλολογία. Το 1955 εγκαθίσταται στην Ιερουσαλήμ, όπου ασχολείται με τη δημοσιογραφία, και δύο χρόνια αργότερα γνωρίζει και παντρεύεται ένα διπλωμάτη ελληνικής καταγωγής. Τον ακολουθεί σε διάφορα μέρη της Ευρώπης, κυρίως στη Γαλλία, όπου και σπουδάζει γαλλική φιλολογία. Το 1973 γράφει το πρώτο της μυθιστόρημα και μέχρι το 1979 εκδίδει στο Ισραήλ πολλά βιβλία της με θέμα την Ιερουσαλήμ. Το βιβλίο Το χρυσάφι της ζωής, πρώτο μέρος μιας τριλογίας, εκδίδεται το 1985 και αποσπά ευμενέστατες κριτικές τόσο για το πλούσιο περιεχόμενό του όσο και για την ενδελεχή έρευνα στην οποία στηρίχτηκε η συγγραφέας. Ακολουθούν Τα κυπαρίσσια της Κόρδοβα και το Στην υπηρεσία του Βασιλιά.
Η τριλογία αυτή έχει μεταφραστεί στα ισπανικά, τα γαλλικά και τα γερμανικά, ενώ στην Ελλάδα κυκλοφορούν τα δύο πρώτα βιβλία της, από τις Εκδόσεις Ψυχογιός. Σήμερα η Γιαέλ Γκιλαντί ζει στο Ισραήλ και ταξιδεύει πολύ στις χώρες όπου έχουν μεταφραστεί τα βιβλία της.

Subtitle: 
Ιστορικό μυθιστόρημα
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-274-721-8
Book pages: 
343
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο