Product

Οίκος ενοχής

Product

Οίκος μόδας

Οίκος ενοχής

Κωδικός:
143723
Manufacturer: 
Description: 

...Δυο αδέλφια αντεραστές, παραδομένοι στη λάγνα γοητεία μιας αιθέριας γυναίκας. Ανάμεσά τους ο έφηβος Θεός να ξετυλίγει ένα πολύχρωμο κουβάρι από αισθήματα και πάθη. Οι ήρωες του μυθιστορήματος, παρασυρμένοι απ' την ορμή του πόθου, μπλέκονται δουλικά στα πλάνα δίχτυα του έρωτα.

Μια ιστορία που ακροβατεί συμβολικά σε συγκυρίες ορόσημα, σε ισημερίες και ηλιοστάσια, που αλληγορούν δυο ενάντιους οδηγούς, το φως και το σκοτάδι.

16,31 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

...Δυο αδέλφια αντεραστές, παραδομένοι στη λάγνα γοητεία μιας αιθέριας γυναίκας. Ανάμεσά τους ο έφηβος Θεός να ξετυλίγει ένα πολύχρωμο κουβάρι από αισθήματα και πάθη. Οι ήρωες του μυθιστορήματος, παρασυρμένοι απ' την ορμή του πόθου, μπλέκονται δουλικά στα πλάνα δίχτυα του έρωτα. Μια ιστορία που ακροβατεί συμβολικά σε συγκυρίες ορόσημα, σε ισημερίες και ηλιοστάσια, που αλληγορούν δυο ενάντιους οδηγούς, το φως και το σκοτάδι. Καρπός του ιδιότυπου ερωτικού τριγώνου ο μικρός Ορφέας που μας ταξιδεύει, στα μυστικά μονοπάτια της δικής του ιστορίας. Στην πορεία του έχει δυο συντρόφους: την ανάμνηση του αγαπημένου παππού που τον ακολουθεί σε κάθε βήμα, και την ερωτική φαντασίωση της Ελπίδας, του κοριτσιού της διπλανής πόρτας· μια αθώα ψυχή σ' ένα κορμί εκπορνευμένο. Η εξέλιξη της ιστορίας, γεμάτη ανατροπές και μ' ένα πλήθος παράταιρων προσώπων να την ορίζουν, καταλήγει στις απαντήσεις εκείνες που ξαφνιάζουν και ικανοποιούν τον αναγνώστη, δικαιολογούν τους ήρωες, και συνάμα νέα ερωτήματα γεννούν.
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-6814-20-3
Book pages: 
285
Book Dimensions: 
20χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Αργύριος Ν. Κάλτσιος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1973. Σπούδασε αρχιτέκτων - μηχανικός στο Πανεπιστήμιο της Ουαλλίας. Τον Μάιο του 2002 εξέδωσε το πρώτο του βιβλίο, την ποιητική συλλογή "Η Παρα-ποίηση του Έρωτα" (Εκδόσεις Ερωδιός).

Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-6814-20-3
Book pages: 
285
Book Dimensions: 
20χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο