Product

Οδηγός για γονείς και δασκάλους

Product

Οδηγός για καλύτερες οικονομοτεχνικές μελέτες

Οδηγός για ελληνικό Microsoft PowerPoint 2003 και ελληνικό Microsoft Publisher 2003

Κωδικός:
104496
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Ο καλύτερος οδηγός του Ελληνικού Microsoft PowerPoint 2003 για να:
· Εξοικειωθείτε με το περιβάλλον του Ελληνικού Microsoft PowerPoint 2003 και μάθετε πως αν χρησιμοποιείτε γρήγορα τα μενού και τις γραμμές εργαλείων του PowerPoint
· Δημιουργήσετε μια νέα παρουσίαση και να εργάζεσται διαφάνειες σε διαφορετικές προβολές
· Εισάγετε, διαγράφετε και αντιγράφετε τις διαφάνειες παρουσίασης και αν τροποποιείτε την εμφάνιση μιας παρουσίασης
· Αναδιοργανώνετε τις διαφάνεις σε μια παρουσίαση και να προσθέτε και να επεξεργάζεστε κείμενο σε μια διαφάνεια

7,34 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ο καλύτερος οδηγός του Ελληνικού Microsoft PowerPoint 2003 για να: · Εξοικειωθείτε με το περιβάλλον του Ελληνικού Microsoft PowerPoint 2003 και μάθετε πως αν χρησιμοποιείτε γρήγορα τα μενού και τις γραμμές εργαλείων του PowerPoint · Δημιουργήσετε μια νέα παρουσίαση και να εργάζεσται διαφάνειες σε διαφορετικές προβολές · Εισάγετε, διαγράφετε και αντιγράφετε τις διαφάνειες παρουσίασης και αν τροποποιείτε την εμφάνιση μιας παρουσίασης · Αναδιοργανώνετε τις διαφάνεις σε μια παρουσίαση και να προσθέτε και να επεξεργάζεστε κείμενο σε μια διαφάνεια · Δημιουργείτε στήλες πίνακα και λίστας · Προσθέτετε και να επεξεργάζεστε γραφικά ήχους και ταινίες σε μια διαφάνεια · Προβάλλετε τις διαφάνειες στην οθόνη και αν εκτυπώνετε παρουσιάσεις, σημειώσεις και ειδικές σημειώσεις ακροατηρίου. Ο καλύτερος οδηγός του Ελληνικού Microsoft Publisher 2003 για να: · Εξοικειωθείτε με το περιβάλλον του Ελληνικού Microsoft Publisher 2003 και μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε γρήγορα τα μενού τις γραμμές εργαλείων του Publisher · Δημιουργήσετε μια νέα δημοσίευση και να μάθετε για τα σύνολα σχεδίων δημοσίευσης και να τα χρησιμοποιείτε αποτελεσματικά · Εργάζεστε με έτοιμες δημοσιεύσεις και να εργάζεστε με έτοιμες δημοσιεύσεις και αν εργάζεστε με τα αντικείμενα των δημοσιεύσεων · Εργάζεστε με γραφικά και να μορφοποιείτε τις σελίδες μιας δημοσίευσης · Εκτυπώνετε, συσκευάζετε και να διανέμετε τις δημοσιεύσεις του Publisher.
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-387-425-6
Book pages: 
192
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

O Joe Habraken είναι διακεκριμένος συγγραφέας, εκπαιδευτικός και ειδικός στην τεχνολογία πληροφοριών. Στο ενεργητικό του έχει περισσότερα από 15 έτη εμπειρίας ως εκπαιδευτικός και σύμβουλος. Είναι ένας πιστοποιημένος εκπαιδευτικός και κάτοχος των ειδικοτήτων Μicrosoft Certified Professional και Cisco Certified Network Associate. Ειδικεύεται στην απλοποίηση των δύσκολων εννοιών πληροφορικής.

Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-387-425-6
Book pages: 
192
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο