Product

Οδηγός για την τέλεια σχέση

Product

Οδηγός για την ψυχοπαιδαγωγική εξέταση των υποψήφιων εκπαιδευτικών

Οδηγός για την υγιεινή και ασφάλεια των εργαζομένων

Κωδικός:
109583
Description: 

[...] Χωρίς τον αγώνα των εργαζομένων για βελτίωση των συνθηκών εργασίας και για εφαρμογή της νομοθεσίας δεν μπορεί να επιτευχθεί αποτελεσματική πρόληψη.
Ο αριθμός των εργατικών ατυχημάτων στη χώρα μας είναι απαράδεκτα μεγάλος. Επιπλέον οι επαγγελματικές ασθένειες δεν καταγράφονται σε αντίθεση με τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες και χωρίς καταγραφή δεν μπορεί να υπάρξει αποτελεσματική πρόληψη.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

[...] Χωρίς τον αγώνα των εργαζομένων για βελτίωση των συνθηκών εργασίας και για εφαρμογή της νομοθεσίας δεν μπορεί να επιτευχθεί αποτελεσματική πρόληψη. Ο αριθμός των εργατικών ατυχημάτων στη χώρα μας είναι απαράδεκτα μεγάλος. Επιπλέον οι επαγγελματικές ασθένειες δεν καταγράφονται σε αντίθεση με τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες και χωρίς καταγραφή δεν μπορεί να υπάρξει αποτελεσματική πρόληψη. Ελπίζω η παρούσα έκδοση για την οποία συνεργάσθηκαν καταξιωμένοι επιστήμονες, να συμβάλλει στην επίτευξη του κοινού μας στόχου που είναι η πρόληψη των ατυχημάτων και των ασθενειών που συνδέονται με τις συνθήκες εργασίας. (από τον πρόλογο: Βασίλης Μαρκόπουλος)
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-7678-47-8
Book pages: 
105
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-7678-47-8
Book pages: 
105
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο