Product

Οδηγός επιτυχίας για το δίπλωμα ECDL 4

Product

Οδηγός επιτυχίας για φοιτητές

Οδηγός επιτυχίας για το δίπλωμα ECDL: ImageMaker

Κωδικός:
114488
Description: 

Εξασφαλίστε την επιτυχία σας στη διαδικασία πιστοποίησης, με αυτόν τον πλήρη οδηγό εκπαίδευσης.
Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο και μεθοδικό βιβλίο, με βήμα προς βήμα οδηγίες και πλούσια εικονογράφηση, για να μάθετε εύκολα το Photoshop CS2.
Για να εμπεδώσετε τις γνώσεις που αποκομίζετε, το βιβλίο περιλαμβάνει πλήθος ασκήσεων στο τέλος κάθε κεφαλαίου, αλλά και πολλές ερωτήσεις, για να μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αξιολογείτε το επίπεδο της κατάρτισής σας.

17,10 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Εξασφαλίστε την επιτυχία σας στη διαδικασία πιστοποίησης, με αυτόν τον πλήρη οδηγό εκπαίδευσης. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο και μεθοδικό βιβλίο, με βήμα προς βήμα οδηγίες και πλούσια εικονογράφηση, για να μάθετε εύκολα το Photoshop CS2. Για να εμπεδώσετε τις γνώσεις που αποκομίζετε, το βιβλίο περιλαμβάνει πλήθος ασκήσεων στο τέλος κάθε κεφαλαίου, αλλά και πολλές ερωτήσεις, για να μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αξιολογείτε το επίπεδο της κατάρτισής σας. Στο βιβλίο θα βρείτε και ένα CD-ROM με τα αρχεία εξάσκησης που χρησιμοποιούνται στα παραδείγματα και τις ασκήσεις του βιβλίου. Πιο συγκεκριμένα, διαβάζοντας το βιβλίο, θα μάθετε: - Τα βασικά για τις ψηφιακές εικόνες και την επεξεργασία τους με το Adobe Photoshop CS2. - Να εργάζεστε με στρώσεις. - Να συνθέτετε εικόνες. - Να εφαρμόζετε χρώματα και μοτίβα. - Να χρησιμοποιείτε εργαλεία ζωγραφικής και σχεδίασης. - Να προσθέτετε κείμενο στις εικόνες σας και να το μορφοποιείτε. - Να εφαρμόζετε στις εικόνες σας φίλτρα, ειδικά εφέ, καθώς και πολλά άλλα.
Subtitle: 
Επεξεργασία εικόνας με το Photoshop CS2: Οδηγός επιτυχίας για το δίπλωμα ECDL
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-209-980-1
Book pages: 
264
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Χρήστος Γουλτίδης έχει εργαστεί ως εισηγητής στα μεγαλύτερα εκπαιδευτήρια Πληροφορικής της Σουηδίας, με περισσότερες από 18.000 ώρες διδασκαλίας στο ενεργητικό του. Από το 1997 διευθύνει ένα εκπαιδευτικό κέντρο Πληροφορικής, το οποίο είναι και το πρώτο πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο ECDL στην Ελλάδα. Έχει γράψει περισσότερα από 25 βιβλία πληροφορικής, τα οποία έχουν κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις Κλειδάριθμος.

Subtitle: 
Επεξεργασία εικόνας με το Photoshop CS2: Οδηγός επιτυχίας για το δίπλωμα ECDL
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-209-980-1
Book pages: 
264
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο